Kropp

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 20. april 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

200 + billettavgift

Kropp er bandet fra Bergen som består av Håvard Bakke, Tord Øyen og Sivert Karlsen. For tiden spiller også multiinstrumentalisten og smørsangeren Sverre Vik med Kropp. Den 20. april spiller de på hjemmebane på Ole Bull Scene i Bergen! 

Kropp spiller varierende musikk. Du kan forvente deg alt fra melankolske ballader til energisk skranglerock. Hvis man ble nødt til å plassere musikken i en musikksjanger, ville nok indie-pop vært den mest passende kategorien. Live er bandet fremdeles et ubeskrevet blad, men det går rykter om at Kropp har levert forrykende konserter de få gangene det relativt ferske bandet har stått på scenen. Den friske singelen "Later som" ble nettopp sluppet løs, og det er i det hele tatt mye som tyder på at Kropp er på vei opp. 


VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50