Kurt Nilsen - Julekonsert 2021 - flyttet til 2022

STED

Forum/Grieghallen

DATO

9. - 16. desember 2022

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

650 + billettavgift

Å gå på julekonsert med Kurt Nilsen er en av de fineste og førjulstradisjonene i Bergen. For både publikum, Kurt Nilsen og bandet hans er disse konsertene et høydepunkt i førjulstiden.

Oppdatert 13.12.2021: Julekonsertene med Kurt Nilsen kan ikke gjennomføres som planlagt. Det blir satt opp nye konserter i 2022. Billetter flyttes automatisk til ny dato. Les mer her>>

Også i 2022 kommer en av landets største artister tilbake Bergen for å holde julekonsert. Siden 2014 har Kurt Nilsen fylt Grieghallen med flere forestillinger – i 2019 med hele 8 fulle hus – og gitt julestemning i konsertformat til nærmere 90 000 bergensere siden starten på denne fine tradisjonen i 2011. For både publikum, Kurt Nilsen og bandet hans er disse julekonsertene et høydepunkt i julehøytiden.

Platen «Have Yourself A Merry Little Christmas» har blitt solgt i flere hundre tusen eksemplarer er streamet mangfoldige millioner ganger siden utgivelsesåret 2010. Albumet er blitt en moderne norsk klassiker og soleklar publikumsfavoritt. Like sikkert som andre fine juletradisjoner, dukker Kurt sin juleplate opp på bestselgerlistene i ukene før jul, år etter år.

Fantastiske Christel Alsos blir selvsagt med som special guest.


VENUE

Forum/Grieghallen

Julekonsertene med Kurt Nilsen 2021 spilles i Forum og Grieghallen. Se artikkel for oversikt over hvilke konserter som spilles hvor.

 

 

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50