Kvelertak

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Onsdag 2. februar 2022

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

420 + billettavgift

Norges tøffeste rockeband er tilbake med nytt album og turné!

Koronakrisen rammet Norges hardrock-høvdinger hardt. Kvelertak har enda ikke fått kommet seg på veien etter de slapp sitt fantastiske fjerdealbum, Splid, 14. februar 2020. 

Den planlagte turnéen til Kvelertak flyttes nå frem nesten et helt kalenderår. Konserten med Kvelertak skulle opprinnelig vært 26. mars 2020, men ble flyttet til 3. februar 2021. Nå blir det enda en flytting: Ny dato for konserten i Bergen blir 2. februar 2022. 

Kjøpte billetter for de to tidligere datoene gjelder for ny dato i 2022. 

Dersom ny dato ikke passer for deg eller du av andre grunner ikke ønsker å beholde den, så kan billetten refunderes på utsalgsstedet innen 3. april 2021. 

Les mer om billetter og refusjon her

--------

Kvelertak er ute med sin fjerde plate, Splid. Deres første siden Nattesferd for fire år siden. Det nye albumet er bandets første utgivelse siden den mangeårige frontmannen Erlend Hjelviks avgang og det første til den nye vokalisten Ivar Nikolaisen. I tillegg har Håvard Takle Ohr tatt over trommestikkene ettter Kjetil Gjernumdsrød har forlatt bandet. 

Lite er egentlig ved det gamle når de nå har kommet med sin nye platen, men hva gjør vel det når det låter som det gjør? Kvelertak anno 2020 er skamrått! Enkelt og greit. 

«Splid» er åpenbart et brudd med fortiden og en slags ny start. Men det er ingen grunn til at den gamle fansen ikke skal bli med videre. – Torgrim Øyre, Dagbladet

Siden den spede starten i 2006 har bandet nå altså gitt ut fire album, vunnet 4 spellemannpriser, turnert verden rundt, alene eller sammen med band som Slayer, Metallica, Mastodon og Gojira, og opparbeidet seg et rykte som et av de beste livebandene i rocken. 

«Gleder oss enormt til å legge turen innom noen av våre favorittvenues i Norge på vår Europaturné i 2020. Nye låter, ny produksjon og en rekke gamle hits, me sjåast!» - Kvelertak

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50