Kvelertak

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Onsdag 3. februar 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

420 + billettavgift

Norges tøffeste rockeband er tilbake med nytt album og turné!

Koronakrisen rammet Norges hardrock-høvdinger hardt. Vi er derfor enormt glade for å melde at nye datoer til turneen med Kvelertak endelig er KLARE! 

Alle billetter som er kjøpt til opprinnelig dato i 2020 vil være gyldige til ny dato i 2021. Dere som har kjøpt billett til konserten 26. mars vil motta en egen e-post i løpet av dagen med info om fremgangsmåte for refusjon, dersom ny dato ikke passer for deg. Refusjonsfrist er 23. august.

Les mer om billetter og refusjon her

--------

Kvelertak er ute med sin fjerde plate, Splid. Deres første siden Nattesferd for fire år siden. Det nye albumet er bandets første utgivelse siden den mangeårige frontmannen Erlend Hjelviks avgang og det første til den nye vokalisten Ivar Nikolaisen. I tillegg har Håvard Takle Ohr tatt over trommestikkene ettter Kjetil Gjernumdsrød har forlatt bandet. 

Lite er egentlig ved det gamle når de nå har kommet med sin nye platen, men hva gjør vel det når det låter som det gjør? Kvelertak anno 2020 er skamrått! Enkelt og greit. 

«Splid» er åpenbart et brudd med fortiden og en slags ny start. Men det er ingen grunn til at den gamle fansen ikke skal bli med videre. – Torgrim Øyre, Dagbladet

Siden den spede starten i 2006 har bandet nå altså gitt ut fire album, vunnet 4 spellemannpriser, turnert verden rundt, alene eller sammen med band som Slayer, Metallica, Mastodon og Gojira, og opparbeidet seg et rykte som et av de beste livebandene i rocken. 

«Gleder oss enormt til å legge turen innom noen av våre favorittvenues i Norge på vår Europaturné i 2020. Nye låter, ny produksjon og en rekke gamle hits, me sjåast!» - Kvelertak

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50