Kvelertak + Audrey Horne

UTSOLGT

Billetter i salg fra 14.05.21 kl. 12.00

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Torsdag 24. juni 2021

DØRENE ÅPNERTID

18:30 19:30

ALDER

15 år - vergeordning for U15. Nedre aldersgrense 12 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

300/250 + billettavgift

Kvelertak og Audrey Horne inviterer til ekte sitterock på Plenen 24. juni!

Kvelertak

Fra oppstarten i 2007, har Norges hardrock-høvdinger virkelig vist oss hva de er gode for, og uten tvil satt sine spor innenfor norsk hardcore/metall. Med fire bunnsolide utgivelser og en rekke turnéer i inn- og utland kan vi trygt si at de er et av landets mest hardtarbeidende, erfarne og respekterte liveband. De har vunnet fire Spellemannpriser og har de siste årene turnert med Metallica, Gojira, Mastodon og Slayer – både i USA og Europa.
Anført av singlene «Bråtebrann» og Crack of Doom» (feat Troy Sanders) slapp Kvelertak sitt nye album «Splid» i februar 2020. Albumet, som er produsert av Kurt Ballou («Kvelertak», «Meir»), har fått fantastiske anmeldelser i inn og utland:


«En illsint nesestyver» (5/6) - Dagbladet
«They nail it from the start» (4/5) - Q Magazine
«Gjør det de kan best, enda litt bedre» (5/6) - VG

Audrey Horne

I mer enn 15 år har Bergens egne rockekonger Audrey Horne gjort Rocke-Norge til et bedre sted å være. Bandet har helt siden debutenplaten «No Hay Banda» i 2005 gravd ut sin egen sjangermessige nisje her til lands. Det handler om mye energi, svart humor og de beste rockeriffene man kan fore øregangene med.

Audrey Hornes glimrende og deilige rock funker som bare juling på stereoanlegget, men det er i konsertformatet at den gnistrende kjemien til Audrey Horne virkelig eksploderer og at bandet er i sitt rette element! Liker du Led Zeppelin, Alice in Chains, Thin Lizzy, Soundgarden og Iron Maiden, så er du på plass når de guttene sparker i gang kvelden på Plenen 24. juni. 

Om denne konserten

Velkommen til sommerkonsert på Plenen. I henhold til gjeldende retningslinjer for arrangementer legger vi opp til 600 sitteplasser fordelt på 3 kohorter a 200 sitteplasser. Billettene er unummererte, men dere vil få tilvist en sitteplass av vårt personell. Du velger selv kohort når du kjøper billett, forutsatt at det er tilgjengelige billetter. Det vil være mulig å komme like tett på scenen i alle kohortene. Man kan ikke omgås med hverandre på tvers av kohortene. Det er egne serverings- og toalettfasiliteter i hver kohort. Mer info om smittevern og annet vil bli tilsendt før konserten. 

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50