Lars Vaular

STED

USF Verftet

DATO

Fredag 25. okt og lørdag 26. okt

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

375 / 325 + billettavgift

Lars Vaular inntar USF Verftet for første gang siden 2013!

Konserten fredag 25. oktober solgte ut på ca to timer! Ekstrakonserten dagen etter er nå også utsolgt!

Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med Rett opp og ned, og satt en helt ny standard for norsk hiphop med albumutgivelsen Helt om natten, helt om dagen samme år. Siden har han markert seg som en av Norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari og Myra befestet sin posisjon som en artist som både transenderer sjangre og generasjoner - hvilket har gitt han fem Spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull.

Etter et avbrekk på nesten to år er bergenseren tilbake med ny energi på sin nye singel Kroppsspråk. En personlig danselåt, produsert med Frode Kvinge Flatland. 

«Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt!»

Lars Vaular har, igjen og igjen, blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter på CV-en. I 2017 avsluttet han Øyafestivalen på bombastisk vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert.

Vi ser frem til en enorm konsert, hvor Lars Vaular nok en gang skal befeste seg som en av Norges største og mest spennende artister.

5/6 - Aftenposten
Havnafestivalen, 2018
- Lars Vaular imponerte stort under Oslos nye hiphop-event

5/6 - Dagbladet
Øyafestivalen, 2017
- Jeg tør påstå tidenes mest monumentale åpning av en norsk rapkonsert noensinne

6/6 – GAFFA
Øyafestivalen, 2017
- Stadfester hans posisjon som rap-kingpin i dette landet.


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50