Luke Elliot

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 1. oktober 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

200 + billettavgift (Ståplasser)

NB! Konserten med Luke Elliot på Lille Ole Bull er flyttet fra 19. mars til 1. oktober 2019. Dette er en konsekvens av at hele turneen hans er flyttet til høsten grunnet utsatt dato for lansering av album. Til dere som har kjøpt enkeltbillett til konserten før den ble flyttet: Gjeldende billett kan benyttes på ny dato. Dersom ny dato ikke passer for deg kan du refundere billett på utsalgssted innen 19/05/2019. Mer info om refusjon her >>

Singer-songwriteren fra Jersey City som de siste årene har tatt Norge med storm, etter at VG-korrespondent i USA Eirik Mosveen oppdaget han og tok han med hjem i 2015 slipper nytt album i mars 2019. 

Hans foregående album «Dressed For The Occasion» fikk svært god mottakelse og åpnet også mange andre land for musikken hans.  I vår ble han for alvor lagt merke til i Sverige etter at en musikkjournalist i Aftonbladet plukket opp hans singel «I Love You (All The Way)» og han har gjort flere utsolgte konserter og festivaler som Storsjöyran.

Første singel fra det nye albumet er “Somebody`s Man” som er en duett med Sivert Høyem.  har gjort det godt på radio, med listing på NRK P1 samt listinger på nasjonale radiokanaler i Frankrike, Hellas og Sverige.  Luke har spilt inn albumet i Halden med bl.a. Freddy Holm og bandet The Salmon Smokers. Således er det et kombinert Norsk og amerikansk album vi har i vente.

Etter Norge skal Luke til Sverige for å gjøre fire konserter i de store byene der og så til flere land i Europa, USA og Australia. Konserten han og bandet hadde i Gøteborg i oktober ble av Göteborgs-Posten utropt til nr 1 av kulturelle begivenheter du ikke måtte gå glipp av.  

19. mars spiller Luke Elliot Bergen Live Sessions på Lille Ole Bull.

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50