MachoMayne & Steffen Kvidahl (U18)

STED

Rosenkrantztårnet

DATO

Fredag 29. november 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

PRIS

150 + billettavgift

Velkommen til en helt spesiell konsert med MachoMayne og Steffen Kvidahl i Rosenkrantztårnet!

Rosenkrantztårnet er en 700-år gammel kongebolig med fangehull og smale trappeganger, fra tiden da Bergen var kongesete og hovedstad. Denne novemberkvelden har vi gleden av å åpne opp kongeboligen for konserter med hiphop-prinsen MachoMayne og special guest Steffen Kvidahl. 

Dette er en konsert for dere under 18 år. Det blir en konsert helt utenom det vanlige i omgivelser som de færreste har fått oppleve som noe annet enn et museum på dagtid. Det er begrenset kapasitet i Rosenkrantztårnet og vi anbefaler at dere er tidlig ute med å sikre billett.


MachoMayne

MachoMayne har laget musikk på gutterommet siden han var åtte år, og ble som 13-åring signert på NMG-huset med raptungvektere som Store P, Jonas V, Lars Vaular og A-Laget. Han har innen fylte 17 år varmet opp for store navn som Cezinando, Kamelen, Dårlig Vane og Kjartan Lauritzen. I år ble han valgt som en av juryens utvalgte til by:Larm 2019 (artister som er håndplukket av juryen for «å finne lyden av 2019 og bygge fremtidens stjerner») og fikk nylig terningkast 6 for sin konsert under årets bransjefestival Vill Vill Vest. Han ga nylig ut låtene «Simpelthen» og "Hæ", og i 2020 blir det full album fra rapstjerneskuddet.


Steffen Kvidahl

Steffen Kvidahl er en 20 år gammel R&B artist fra Bergen. Kvidahl henter inspirasjon fra artister som Frank Ocean og Unge Ferrari, men fokuserer på å utvikle sin egen særegne sound. Han ble i 2018 signert på Full Effekt, og hans Full Effekt-debut «Ingen Svar» (m/ Martin Hazy) ble listet på P3X. Han har senere gitt ut singelen «Kom Hjem» og 7 spors EPen «Dagdrømmer Om Mareritt». Steffen Kvidahl har to singler som kommer i 2019, før han gir ut en EP i februar 2020.


VENUE

Rosenkrantztårnet

Webside

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50