Jonathan Vivaas Kise

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Malin Pettersen

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 9. november

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år

PRIS

250 kr + billettavgift

Malin Pettersen har gått fra å være en godt bevart hemmelighet her hjemme til å bli en oppadstormende internasjonal artist i løpet av kort tid. Med Spellemannpris for sitt første soloalbum, omtale fra bl.a. BILLBOARD, Rolling Stone og Paste Magazine for hennes akustiske EP året etter, og nå intervjuer og anmeldelser hos størrelser som Forbes Magazine og No Depression, ser det ikke ut til å bremse ned. Horisonten ligger der fremme for å jages og musikk ligger der fremme for å lages!

De som kjenner til Malin Pettersen vet at det er stemmen hennes som drar deg inn, mens det er låtskriveren Pettersen som holder deg der. Og om det er med fullt band eller i solosetting er Malin Pettersen alltid ute etter å skape noe spesielt i øyeblikket i møte med publikum.

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50