Marcus & Martinus

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Lørdag 11. august 2018

DØRENE ÅPNERTID

17:00 19:00

ALDER

Under 12 år i følge med voksen

PRIS

550 / 925 + billettavgift

Etter fjorårets utsolgte braksuksess på Koengen kommer Norges største popstjerner tilbake til Bergen i 2018 for å fylle byens storstue med sine gigantiske hits, et nytt og større show og tusenvis av elleville fans!

Praktisk informasjon om konserten finner du her »

"Det er alltid fantastisk å få komme til Bergen og vi hadde en stor opplevelse på Koengen i år. Til sommeren skal vi toppe dette med en enda bedre konsert med nye låter og helt nytt show”, sier Marcus Gunnarsen. ”Det kommer til å bli helt rått. Og stemningen i Bergen er alltid helt magisk, vi elsker fansen vår i Bergen”, sier Martinus Gunnarsen.

Den største norske popsensasjonen i moderne tid er to ungdommer fra Trofors. Det siste året har tvillingbrødrene Marcus & Martinus solgt ut større og større konsertarenaer; de har vunnet Spellemannsprisen og lansert nye hits. Nå legger de ut på en ny turné.  

Allerede har deres Moments Tour solgt ut Oslo Spektrum, to kvelder i Globen i Stockholm, Royal Arena i København, Hartwall Arena i Helsinki og Saab Arena i Linköping. Globen og Spektrum solgte ut på kun to minutter. Dette betyr at Marcus & Martinus skal spille for et sekssifret antall mennesker i Skandinavia på første etappe av Moments Tour. I tillegg skal de spille konsert i tolv andre europeiske storbyer. Puh!

I november slapp Marcus & Martinus sitt tredje album Moments, som handler om de øyeblikkene som utgjør livene til tvillingene akkurat nå: det handler om møtene med fansen, om å vokse opp og utvikle seg som artist og menneske. Og så handler det om å spille for tusenvis av fans på store arenaer. Og nettopp dét gleder Gunnarsen-brødrene seg til å gjøre i 2018.

Nok en gang skal de legge et fullsatt Koengen for sine føtter. Bergen, er dere klare?!

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50