Maria Mena

STED

Håkonshallen

DATO

10. og 11. desember 2020

DØRENE ÅPNERTID

19:15 20:00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

650 + billettavgift

Få med deg en dose konsertmagi med Maria Mena i majestetiske Håkonshallen 10. og 11. desember 2020!

Kun 200 billetter i salg per konsert.

Den planlagte konserten med Maria Mena i Grieghallen ble dessverre utsatt til 2021 grunnet myndighetspålagte kapasitetsbegrensninger. Artist og arrangør gikk da i tenkeboksen - kunne vi få til noe annet, noe spesielt og intimt, når den planlagte konserthusturnéen utgikk?

Håkonshallen ble den perfekte mulighet i Bergen. Vakrere rammer for Maria Mena med et band i trioformat kan man nesten ikke forestille seg. I den historiske festsalen legger vi til rette for intime konsertopplevelser med kun 200 gjester i et lokale som egentlig kan romme det dobbelte. Dette blir en kjærkommen anledning til å senke skuldrene og nyte god musikk i magiske omgivelser. 

Jeg er utrolig glad og takknemlig for at det likevel ble anledning til å møte publikum i Bergen i høst. Og jeg har alltid hatt lyst til å spille i denne spektakulære konsertsalen. Håper vi sees i Håkonshallen!
-Maria Mena

Merk at kjøpte billetter til Maria Mena i Grieghallen ikke kan benyttes på konsertene i Håkonshallen. Kjøpte billetter til Maria Mena i Grieghallen gjelder for ny dato i Grieghallen 6. desember 2021 og kan evt. refunderes t.o.m. 6. januar 2021.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50