Merete Bø - Ost & Vin

STED

Snekkerbrakken

DATO

Onsdag 29. januar 2020

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

695 + billettavgift

Elsket og hatet – ost og vin kan utgjøre noen av de beste mat- og vinkombinasjonene som finnes, men også noen av de verste... Vinjournalist og sommelier Merete Bø har tatt med noen av verdens mest berømte oster, sammen med viner som passer perfekt til. Denne kvelden skal publikum få erfare og lære hvordan man kommer frem til de beste kombinasjonene.

Merete Bø er en av landets mest anerkjente og respekterte vinskribenter. Hun har bakgrunn som sommelier fra blant annet Bagatelle og ble i 2018 Nordic Champion for Sommeliers. Til daglig skriver hun om vin for Dagens Næringsliv. 

Et av emnene som opptar Bø i spaltene hennes er kombinasjoner mellom ost og vin. Den sjenerte osten morbier i kombinasjon med chardonnay fra samme trakter, eller sesongosten Mont d'Or fra Sveits med chardonnay fra Jura – er blant kombinasjonene hun har lagt sin elsk på.

Vi gleder oss over å kunne starte sesongens smakinger med en av landets fremste stemmer innen vin, som med stødig glass skal lede oss gjennom dette spennende emnet. 

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50