Merete Bø - Tysk Riesling

STED

Snekkerbrakken

DATO

Torsdag 1. oktober 2020

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

695 + billettavgift

Orientering til publikum: Arrangementet er flyttet fra 27. mai pga. smitteverntiltak for å minimere spredningen av Covid-19. Kjøpte billetter kan benyttes på ny dato. Les mer >>​

Syrestram, sødmefull, frisk og kompleks. Utskjelt, undervurdert og feilbedømt. Veien til anerkjennelse har vært kranglete og lang for druen riesling, selv om ingen drue kan by på høyere kvalitet for pengene, eller skilte med samme tydelige tilhørighet, nerve og sjel. Ei heller gi et bedre bilde av historien. Den enestående evnen til å forbedre seg i en flaske i århundrer er uten sidestykke. Ingen andre land dyrker mer riesling enn Tyskland eller har flere viner laget på druen på markedet. 

Vinjournalist i Dagens Næringsliv og sommelier Merete Bø tar med seg noe av de beste tyske rieslingene sammen med sin bok om tysk riesling.

Merete Bø er en av landets mest anerkjente og respekterte vinskribenter. Hun har bakgrunn som sommelier fra blant annet Bagatelle og ble i 2018 Nordic Champion for Sommeliers. 

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50