Metteson

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 13. april 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

200 + billettavgift

Konserten 13. april blir berørt av restriksjonene for arrangementer og kan ikke gjennomføres som planlagt. Mer info kommer.

Metteson slapp nylig sin tredje singel “Harder” via Bergenslabelet LEKK.

VG gav singelen en femmer og Anna Nor Sørensen (NRK P3) skriver: “Det er bare å rydde plass mellom Perfume Genius og Porches til Metteson i spillelista di først som sist, for dette er musikk du trenger i livet ditt. «Harder» serverer glitrende og dramatisk produksjon inspirert av 80-tallets synthtunge pop”.

Bak Metteson-navnet finner vi skuespiller Sverre Breivik (DNS, Nationaltheatret). Selv om han kun har sluppet tre singler har han allerede rukket å spille i teltet på By:Larm tidligere i år, og var den første artisten som ble sluppet til årets Vill Vill Vest.

Videoen til hans andre singel “Devotion” ble nominert til Beste Video under Kortfilm festivalen i Grimstad, og han jobber for tiden med å ferdigstille debut-EPen i samarbeid med produsent – og låtskriver Vetle Junker, der Matias Tellez er med på miks og mastering.

Nå er Metteson klar for å spille sin første konsert med fullt band i Oslo, der han har med seg Vetle Junker (Verdensrommet, Softcore untd.) på synth, Even Kjelby (Great News, Verdensrommet) på gitar, og Amalie Holt Kleive, Gabriela Garrubo og Ameli Agbota Isungset på vokal.


VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50