Nye vinland for norske ganer

STED

Snekkerbrakken

DATO

Onsdag 14. oktober 2020

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

Orientering til publikum: Arrangementet er flyttet fra 27. mai pga. smitteverntiltak for å minimere spredningen av Covid-19. Kjøpte billetter kan benyttes på ny dato. Les mer >>

Hva forbinder du med europeiske land som England, Georgia, Romania og Hellas? Muligens ikke vin... Dette til tross for at Georgia og Hellas har blant de lengste tradisjonene for vinproduksjon i Europa, og at Romania og Sør-England har utmerkede forhold for dyrking av vindruer.

Georgia har blitt en populær reisedestinasjon de siste årene, blant annet for mat- og vinturister. Landet mellom Kaukasusfjellene og Svartehavet sies å være “vinens krybbe” – og til den dag i dag lager de vin basert på tradisjonsrike metoder hvor de fermenterer og modner vinen på leirekrukker.

Denne kvelden skal sommelier Francesco Marzola løfte frem nye vinland fra skyggen av de mer kjente vinproduserende europeiske regionene. Gled deg til å bli overrasket og til å oppdage noen helt nye favoritter. 


Vinsmaking - Nye vinland for norske ganer

Vi starter med en velkomst og småmatsbuffet kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.

Smakingen er ledet av den anerkjente sommelieren Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen. Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.

Velkommen!


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50