Ølsmaking - Ost & øl

STED

Snekkerbrakken

DATO

Onsdag 26. august 2020

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

Øl er godt, ost er godt – sammen skaper de fest i kjeften!

Orientering til publikum: Dette arrangementet er utsatt fra 26. mars til 26. august, som følge av smitteverntiltak vedtak av Helsedirektoratet. Kjøpte billetter kan benyttes på ny dato. Les mer her >>

Mange er vant til å kombinere vin og ost, men visste du at ost passer vel så godt sammen med øl? Øl-sommelier Thomas Digervold fra Fest i Kjeften står for kveldens presentasjon av øl og oster som spesielt er utvalgt for å passe sammen. Fokuset blir på smaker fra Norge – du skal altså få bli med Norge rundt med Thomas denne kvelden.

”Fest i kjeften har som prinsipp å fokusere på kvalitet, og er av den overbevisning at norsk håndtverk gir gode produkter og unike smaker. Dette brenner vi for!”  På denne smakingen får du nye og spennende smaksopplevelser, snodige historier og en liten dæsj fakta. Det blir uformelt og lærerikt!

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende ølsmaking starter kl. 18.00.
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for gode smaker.


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50