Pinot Noir - Verden rundt på 6 flasker

STED

Snekkerbrakken

DATO

Tirsdag 12. & onsdag 13. oktober

DØRENE ÅPNERTID

17:15 18:00

ALDER

18 år

PRIS

745 + billettavgift

Pinot Noir – Blauburgunder, spätburgunder og pinot nero. Kjært barn har mange navn. Bli kjent med den karismatiske druen med vinjournalist, sommelier og forfatter Merete Bø.

12. oktober: Ledige billetter
13. oktober: Utsolgt – For sesongkortholdere

Druen pinot noir er uten tvil den mest karismatiske av alle rødvinsdruene. Den er rett og slett så vanskelig å dyrke at det er langt mellom de gode resultatene. Som ung dufter pinot noir av blomster og bringebær, men med alderen endrer disse aromaene seg til sopp, løv og våt skog. Fargen er alltid lys og delikat, mens frukten er silkemyk og sødmefull.

Fra Burgund og Champagne kommer verdens mest ettertraktede, kødannende og kostbare viner laget av pinot noir. De siste 15 årene har det skjedd en liten revolusjon. I nesegrus beundring for druen, begynte vinprodusenter i resten av verden også å plante pinot noir. Det har ført til et stort spekter av forskjellige varianter fra hele verden.

Vinjournalist, sommelier og forfatter Merete Bø tar dere med på en reise med pinot noir-tolkninger sammen med mat som er skapt for å passe til.

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for gode smaker.

Smakingen er en del av høstsesongen på Bergen Live Tasting Sessions.


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50