Post Malone

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Tirsdag 28. juni 2022

DØRENE ÅPNERTID

16:00 TBA

ALDER

18 år - vergeordning for U18. Nedre aldersgrense 15 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

850 / 1250 + billettavgift

Det er duket for en kjempefest 28. juni 2022 når Post Malone spiller på Koengen! Iann Dior, Kjartan Laurtizen, Isah, Sushi x Kobe, Dutty Dior og L.U:N.A blir med som special guests.

Viktig info:

  • Èndagsfestivalen Bergen Calling med headlineren Post Malone er utsatt fra 30. juni 2021 til 28. juni 2022.
  • Kjøpte billetter gjelder for ny dato 28. juni 2022 og vil bli oppdatert på din brukerkonto på Tickemaster.no eller i Ticketmaster App. 
  • Om ny dato ikke passer og du ønsker refusjon, må du be om refusjon via din Ticketmaster-konto. Mer info her >>
  • Siste frist for å be om refusjon er fredag 9. juli 2021.
  • Konserten nærmer seg utsolgt. Vi advarer på det sterkeste mot å kjøpe billett i uoffisielle salgskanaler.

SPILLETIDER: 

21:45 - 23:00 Post Malone 

20:40 - 21:20 Iann Dior

19:40 - 20:20 Kjartan Laurizen

18:50 - 19:20 Isah

18:10 - 18:40 Sushi X Kobe

17:35 - 17:55 Dutty Dior

17:00 - 17:20 L.U:N.A

16:00 Portene åpner

Endringer i spilletider kan forekomme.

----

Den mange ganger GRAMMY-vinnende Texas-artisten Post Malone skriver regelmessig om musikkhistorien, bryter ned skillelinjer og sørger for at internettet har noe å snakke om. 30. juni 2021 spiller legenden og ikonet Post Malone en eksklusiv konsert på Koengen i Bergen, hvor artister som Bruno Mars, Kanye West, Rihanna og The Weeknd tidligere har spilt.

Med seg har Posty special guest Iann Dior, som for tiden er #30 på Spotify sin liste over de mest spilte artistene i verden og kan vise til collabs med artister som 24kGoldin, Justin Bieber og J Balvin. Plakaten byr også på noen av de hotteste navnene i norsk hiphop & rnb: fra Balestrands gladgutt Kjartan Lauritzen, via hele Norges rnb-wonderboy Isah, til eksplosive Sushi x Kobe og urbankometene Dutty Dior og L.U:N.A.

Billettinfo: Konserten nærmer seg utsolgt. Vi advarer på det sterkeste mot å kjøpe billetter i uoffisielle salgskanaler. Ticketmaster er vår eneste billettleverandør.​ Det er ordinære billetter og Golden Circle-billetter tilgjengelig til denne konserten. Golden Circle er området nærmest scenen. Her er det egen inngang, samt egne serveringssteder og toaletter.

Sammen med vår billettleverandør Ticketmaster sørger vi for at det er trygt å kjøpe billetter – og at dine interesser blir ivaretatt dersom en konsert skulle bli utsatt eller avlyst

Les mer her

Post Malone er en av musikkens største navn med mer enn 370 millioner avspillinger kun i Norge og mangfoldige milliarder strømminger på verdensbasis. Posty sine to siste album gjorde begge sin entré som nummer 1 på den norske albumlisten. Albumene Stoney, beerbongs & bentleys and Hollywood’s Bleeding har samlet gjort seg fortjent til svimlende 17 platinumutmerkelser.

Post Malone har påvirket en generasjon av artister og lyttere og har tre album i under beltet som aldri vil ignorert når musikkhistorien føres i pennen. Posty kjører et tog uten endestasjon.

I skrivende stund består katalogen til Post av de GRAMMY-nominerte utgivelsene “rockstar” [feat. 21 Savage” (9x-platinum), “Sunflower (Spider-Man: Into The Spider-Verse)” [feat. Swae Lee] (9x-platinum), “I Fall Apart” (5x-platinum), “Psycho” [feat. Ty Dolla $ign] (5x-platinum), “White Iverson” (5x-platinum), “Better Now” (4x-platinum) og mye, mye mer. Det skal også nevnes at han har solgt ut mangfoldige arenaturnéer og vært vertskap for sin egen festival: Posty Fest, I 2018 og 2019.

 


Special guest: iann dior

Stjerneskuddet iann dior, som for tiden er #30 på Spotify sin liste over de mest spilte artistene i verden, tar med seg til Bergen for første gang! 


Kjartan Lauritzen

Kjartan Lauritzen har på rekordtid gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane, til å bli hele Norges nye rap-superhelt. Godgutten har svart belte i snillhet og god stemning!


Isah

Isah fra Stavanger har tatt Norge med storm de siste årene. Spellemannpriser, P3 Gull, turné med Karpe og ikke minst ble låten “HALLO” sammen med Dutty Dior kåret til Årets Låt 2019!


Sushi x Kobe

Ingen lager fest som Sushi x Kobe. Vi forventer knallharde trapbeats, allsang og god kok når guttene står på scenen på hjemmebane og det att på til på byens storstue, Koengen!


Dutty Dior

Dutty Dior og tjommien Isah fikk pris for Årets låt for landeplagen “HALLO” under P3 Gull i 2019. Vi gleder oss til å se mer fra Dutty!


L.U:N.A

L.U:N.A er en av de mest spennende up and coming artistene i den bergenske hip-hopen.Vi gleder oss til å se hun på selveste Koengen!


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50