Produsentsmaking - Bruno Murciano

STED

Snekkerbrakken

DATO

Onsdag 20. april 2022

DØRENE ÅPNERTID

17:15 18:00

ALDER

18 år

PRIS

694 kr + billettavgift

Bruno Murciano fullførte sommelier utdannelsen i 2001 og reiste til Frankrike og England for å jobbe med på topprestauranter og spare opp penger. I 2005 fikk han anledning til å begynne sitt ambisiøse prosjekt: å lage sin egen vin. Han kjøpte 8ha gammel vinmark med Bobal i hjembyen Caudete de las Fuentes. I løpet av de neste 5 årene samlet han data og informasjon på plantene og jordsmonnet, og i 2010 kom den første vinen, laget sammen med venner og andre i vinbransjen. Den viktigste personen Bruno fikk med seg var broren Jose Luis, som hadde med seg lang erfaring og teknikker på hvordan man jobber best mulig med biodynamiske vinmarker.

Bærekraft og lav intervensjon er nøkkelord på hvordan brødrene lager vin, her er der ingen kjemiske produkter og de jobber etter biodynamiske prinsipper.

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.

Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin. Velkommen til en spennende smaking!

Billetter i salg fredag 10. desember kl. 10.00

 

 


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50