Romskip

STED

Kulturhuset i Bergen

DATO

Fredag 22. oktober 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

PRIS

250 + billettavgift

Romskip har brukt det siste året godt og er snart klart med sin første fullengder av et album, men før siste finishen gjøres på platen så spiller bandet to konserter i Oslo og Bergen.

Bandet har så langt rukket å gi ut et par EP’er til jublende kritikker og etablert seg på den lokale musikkscenen med et rykte som et fantastisk liveband. Romskipet har blitt sammenlignet med band som The Aller Værste og Brian Jonestown Massacre men høres mest ut som seg selv. Kompromissløse i sin tro på sitt eget univers, oppfatning på rett og galt, og ikke minst egne låter.

«Tenk å ha vært en flue på veggen under innspillingen av «Dagens Ungdom»!
-       Anmeldelse i Bergens Tidende 16/1-2020, Alisa Larsen. Terningkast 6.

 Adem Kollens røst er en av de der sjeldne stemmene man kan gjenkjenne milevis unna (bt.no)

Fredag 22. oktober kommer bergensguttene til byens splitter nye kulturscene. Se Romskip på Kulturhuset fredag 22. oktober!

 

 


Support: Vepsestikk

Vepsestikk er en trio fra Laksevåg som ble startet i februar 2019. Siden da har bandet eksperimentert med ulike uttrykk fra blant annet punk, ska og indie-rock. De skriver energiske, men sårbare låter, som baserer seg på øyeåpnende opplevelser og frustrerende følelser. Du kan forvente varme vibber og groovy rytmer! 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Kulturhuset i Bergen

Kapasitet: 600 stående. Adresse: Vaskerelven 8, 5014 Bergen.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50