Ruben + Hedda Mae

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Fredag 18. juni 2021

DØRENE ÅPNERTID

18:30 19:30

ALDER

15 år - vergeordning (nedre alder 12 år med verge)

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 / 200 + billettavgift Tilviste sitteplasser i kohorter

To av landets mest spennende popartister, Ruben og Hedda Mae, spiller hver sin konsert på Plenen denne kvelden.

Ruben

Det unge talentet fra Bjarkøy har på kort tid befestet seg som et av Norges pophåp med over 300 millioner streams og samtlige hitsingler som har plassert seg i spillelistene til svært mange både i og utenfor fedrelandet. Ruben presenterte i vår oppfølgeren til den suksessfulle «Melancholic» med EP’en “Animosity”.

Ruben er en ung, suksessfull artist fra lille Bjarkøy i Nord-Norge. I fjor vant han sin første Spellemannspris for «Årets Låt» med «Lay By Me» og hadde nylig et samarbeid med Alan Walker på låten «Heading Home». Med over 300 millioner samlet streams på låter som “Walls”, “Lay By Me”, “Power”, “Burn Down This Room” og «Dear God», etableres Ruben sitt fotfeste sterkere og sterkere både i Norge og internasjonalt.

Hedda Mae

Bergens nye popkomet heter Hedda Mae. I fjor slapp hun sin debut-EP «Introducting Hedda Mae» som blant annet ble omtalt som «2020s friskeste popnykommer» av Dagens Næringsliv.

I 2021 gjør Hedda Mae seg klar for sin neste utgivelse i det som skal bli en EP-triologi, og første låt «Take It Or Leave It» er allerede ute!

Hedda og produsent/co-writer Benjamin Giørtz fortsetter å leke med det musikalske uttrykket og har re-oppdaget 90-tallet med inspirasjon fra artister som Justin Timberlake, Sugababes, Britney Spears og Nelly Furtado. Med fargerik popenergi, teft og groove, i det som er en unorsk og leken sjangerblanding, har hun med sitt band allerede bevist hva hun kan levere i fra en scene, og nå er tiden inne for å fortsette der hun slapp i 2020.

Det vil snart bli en umulighet å ikke både vite om og digge Hedda Mae! 

«2020s friskeste popnykommer» DN
«...det er galskap at bergenske Hedda Mae fremdeles ikke er en stjerne» 5/6 VG
«Love it!» - The Independent
«The new nordic pop-sensation» - By:larm 
«This is super cool» - Phil Taggart/BBC Radio 1

Om denne konserten

Velkommen til sommerkonsert på Plenen. I henhold til gjeldende retningslinjer for arrangementer legger vi opp til 600 sitteplasser fordelt på 3 kohorter a 200 sitteplasser. Billettene er unummererte, men dere vil få tilvist en sitteplass av vårt personell. Du velger selv kohort når du kjøper billett, forutsatt at det er tilgjengelige billetter. Det vil være mulig å komme like tett på scenen i alle kohortene. Man kan ikke omgås med hverandre på tvers av kohortene. Det er egne serverings- og toalettfasiliteter i hver kohort. Mer info om smittevern og annet vil bli tilsendt før konserten. 


VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50