Ruben

STED

Lille Ole Bull

DATO

Lørdag 2. november 2019

DØRENE ÅPNERTID

20:00 21:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 + billettavgift

Gjennom musikken sin dekker den norske artisten, produsenten og låtskriveren Ruben de fleste følelser du forholder deg til på et daglig basis. Gled deg til ny musikk i høst!

Med over 60 millioner streams og nominasjoner som Årets nykommer på P3 Gull kan man trygt si at Ruben har hatt en pangstart på sin artistkarriere. 

Historien om Ruben begynner med hans første singel «Walls», som nådde #6 på den norske Spotify topp 50-lista og #4 på den nasjonale radiotopplisten. Debutsingelen har over 30 millioner streams, og var kontinuerlig i den norske topp 100-listen i over et år. Med sin andre singel «The Half» entret Ruben nok en gang topplistene, hvor låta komfortabelt plasserte seg som #16 på topp 50 Norge. Låten var nominert som Årets nykommer og Årets låt på Spellemann 2018,

Med sin tredje singel, «Lay By Me», fikk han hele Skandinavias oppmerksomhet. Låta akkumulerte over 35 millioner streams og herjet listene i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ærligheten og dybden i teksten, resonerte dypt inne i sjela til lytterne, som gjorde det til en radio-hit i Norge – Med en peak som #2 på den nasjonale topplisten.

Med alle disse låtene og to nye, har han nå gitt ut «Melancholic», som samlet har over 100 millioner streams. Han har et eget unikt univers han gir lyttere plass i. Denne sommeren spilte han for tusenvis av fans på blant andre Stavernfestivalen, Palmesus og Malakoff. 

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50