Sigvart Dagsland

STED

Håkonshallen

DATO

Søndag 29. november 2020

DØRENE ÅPNERTID

16:15 17.00 og 20.00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

550 + billettavgift

Sigvart Dagsland spiller to intime konserter i Håkonshallen søndag 29. november!

En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er en unik begivenhet, og et møte med en artist som behersker publikumsrommet til det fulle. Vi ønsker velkommen til en intim konsertopplevelse med publikumsfavoritten Sigvart Dagsland i Håkonshallen – kun 200 billetter i salg!

Gjennom sin totale tilstedeværelse  og uovertrufne stemme tar han mennesker med seg; fra det sårbare menneskelige til kraftfulle stemninger og vokalprestasjoner. Alltid med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsenes mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum, forteller og lytter i sammen.

I bagasjen denne gangen har han med seg nye låter, eldre låter og stein-gamle låter.

Med seg på scenen har han, foruten seg selv på sang og flygel, Torjus Vierli på keyboards & kor.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50