Silje Nergaard

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 26. oktober 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

350 + billettavgift

2020 var året hvor Silje Nergaard skulle feire 30-årsjubileum som artist med to nye albumutgivelser og jubileumsturneer i både inn- og utland. Slik gikk det ikke. Verden ble rammet av pandemien, hverdagen ble revet bort fra oss og musikken stilnet.

Dette ble imidlertid begynnelsen på et nytt eventyr for Silje.

«I et helt år har vi nå vært avskåret fra normalen, og jeg har som de fleste andre vært hensatt til lange og stillestående dager hjemme i mitt eget hus. På lufteturer i nabolaget så jeg hvordan også andre ble nødt til å leve ut livene sine innenfor husets fire vegger. Etter hvert begynte jeg å fantasere om hva slags historier de ulike husene rommet, og fantasiene ble til sanger. Sammen har disse blitt til konseptet og albumet «Houses», musikalske fortellinger med utgangspunkt i folks liv og hva de ulike husene representerer for oss alle», forteller Silje Nergaard. Houses slippes i andre halvdel av oktober dette året. Grammyvinner Kurt Elling, Håkon Kornstad og Sinnika Langeland er blant mange kjente navn som medvirker på albumet.

Sammen med den dyktige jazzpianisten Espen Berg inviterer hun oss nå inn i de ulike husene, for å fortelle historiene deres – slik Silje har opplevd dem.

Espen Berg, som blant annet er mottaker av Moldes Jazzstipend, regnes som en pianist i verdensklasse. Fra før har de to gitt ut Japanese Blue – en samling vakre, nedstrippede versjoner av Siljes mest kjente materiale. Med hele 18 albumutgivelser bak seg har Silje Nergaard turnert verden over med musikken sin. Hennes utgivelse At First Light er, med sine over 140.000 solgte eksemplarer, Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.


VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50