Soft Ride

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 16. mars 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

200 + billettavgift

Soft Ride spiller deilig sommerpop og er kjærlighetsbarnet til Arne Tjelle fra Bloody Beach og Øystein Braut fra Electric Eye.

Morgenbladets Ando Woltman kalte debutskiven «Burgundy» fra 2017 «en hyllest til den alternative sommerplaten», mens VGs Tor Martin Bøe fulgte opp med at «om du skal ta med deg ett norsk album på ferie i år – vær så god.» Førstesingelen «Soft Ride» var listet på NRKP13 i lang tid. Bandet fulgte opp med flere utsolgte konserter i Bergen og Oslo.

I november 2019 kom oppfølgeren «Lisbon Lights» til strålende kritikker. Singelen «Wasteful Nights» roterte som forgjengeren i flere måneder på listene hos NRKP13. Bandet rakk å gjøre en ellevill releaseturné og spilte i Stavanger, Bergen, og Oslo før nedstengingen.

Sommeren 2020 spilte bandet for fulle hus i på Verftet i Bergen og Revolver i Oslo. Koronapausen har bandet brukt til å jobbe med ny musikk, og album nummer tre er allerede påbegynt. Til Ole Bull Scene kommer Soft Ride som fullt band og lover spilleglede, varme toner og god stemning. Liker du vestkystpop, en dæsh indie, ispedd noen klyper rock – kan du trygt ta turen!


VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50