Sondre Lerche - SKAAR - Hannah Storm

STED

Bergenhus Festning

DATO

Fredag 25. juni 2021

DØRENE ÅPNERTID

18:30 20:00

ALDER

15 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 + billettavgift

LEKK & Bergen Live Presenterer:

Etter å ha sluppet karrierehøydepunktet «Patience» i uåret 2020, er Norges mest allsidige og tilpasningsdyktige artist, Sondre Lerche, nå klar for å møte publikum igjen. Og den råfengende, dansbare nye singlen "King Of Letting Go", som Sondre debuterte live under årets Spellemannprissending, setter tonen for hva Sondre og bandet ønsker å formidle sommeren 2021. 

I fjor turnerte han Norge alene på kryss og tvers, med over 50 solokonserter, mot alle odds. I tillegg delte han gjennom hele året minneverdige konsertopplevelser, blant annet fra egen stue idet landet stengte ned, alene i Emanuel Vigeland Mausoleum, sammen med KORK i Store Studio, samt terningkast 6-forestillingen Patience Extravaganza, som gikk live fra Drammens Teater rett før jul. Lerche har brukt vinteren på å jobbe med et nytt album, samt ferdigstille barneboken "En Flue Fløy" som utgis på Cappelen i mai. Samtidig har han også lansert vinen Patos, en biodynamisk, frisk og lys rødvin, som allerede nå i vår får følge av en musserende og en oransjevin i samme serie.

Sondre Lerche ble i 2020 omtalt  som «årets viktigste artist» av Dagens Nœringsliv, og Patience-låten «Why would I let you go» ble av 70 norske musikkjournalister kåret til Årets beste norske låt, samtidig som den er nominert som Årets populœrmusikalske verk av Musikkforleggerprisen. Albumet «Patience» var gjenganger på lister over Årets album, og mottok tre nominasjoner til Spellemannprisen, samt Impala European Independent Album of the Year 2020.


Hannah Storm

Da Hannah Storm (22) gikk ut fra LIMPI (Lillehammer Institute of Music Production) i 2020, sendte hun ut demoer og ble raskt etter kontaktet av det bergensbaserte managementet Made, der hun nå er signert. Hannah er fra Oslo, men bosatt i Bergen der hun har jobbet med en rekke produsenter og låtskrivere de siste månedene. Fra Vetle Junker (Verdensrommet, iris), Matias Tellez (Young Dreams, Girl In Red) & Sondre Lerche til Odd Martin Skålnes (AURORA, Sigrid). Disse samarbeidene har resultert i en magisk bukett med låter og den første slippes høsten 2021.

Hannah er inspirert av artister som Amy Winehouse, Susanne Sundfør og Adele, Frank Sinatra og The Beatles.


SKAAR


VENUE

Bergenhus Festning

Naturskjønn utendørsarena i Bergen sentrum.

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50