Jen Steele

Foto: Jen Steele

Sondre Lerche

KJØP BILLETT

Unummererte sitteplasser - selges kun i partall

STED

Håkonshallen

DATO

Lørdag 14. november 2020

DØRENE ÅPNERTID

17:15 18.00 og 20.30

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

490 / 440 + billettavgift

Sondre Lerche runder av sitt underlige suksessår med ny single, Deluxe-utgave av Patience, og miniturné med band.

Etter å ha avsluttet sin imponerende 40-konserter lange soloturné på Svalbard i september, samler Sondre endelig sine musikere for eksklusive konserter med fullt band i november. Lørdag 14. november er det klart for to konserter i Håkonshallen. 

Konsert #1:
17.15: Dørene åpner
18.00: Konsertstart

Konsert #2:
19.45: Dørene åpner
20.30: Konsertstart

23. oktober slippes Patience Deluxe, som i tillegg til originalplaten, inneholder fire uutgitte sanger fra samme innspillingsprosess, samt to live-opptak med Kringkastingsorkestert, deriblant en gåsehudfremkallende versjon av Årets låt-kandidaten «Why Would I Let You Go». Og allerede nå slippes en helt ny slagkraftig og hektende låt, «I Could Not Love You Enough».

Patience er et av årets mest kritikerroste album, med terningkast 6 i VG, femmere i Aftenposten, Dagbladet og Dagsavisen, samt stor begeistring  i Morgenbladet, Klassekampen og Subjekt. 

Allerede i forkant av utgivelsen stod Sondre frem som en av landets mest løsningsorienterte og allsidige artister i koronatiden. Midt i mars var over 80 000 mennesker innom da han strømmet sin Brakkekonsert direkte fra stuen. I april fulgte han opp med en elegant TV-konsert med Kringkastingsorkesteret fra Store Studio. I begynnelsen av mai markerte Sondre den gradvise åpningen av landet med å spille syv sagnomsuste konserter for 20 publikummere om gangen i Emanuel Vigeland Mausoleum, til terningkast 6 i flere aviser. 

For å feire Patience-slippet inviterte han 35 publikummere til konsert på Fløibanen i Bergen — og filmet forestillingen Patience Live, som nylig ble vist på NRK, med band og kor i Håkonshallen i anledning Bergenfest. Deretter la han mutters alene i leiebil ut på den omfattende og i stor grad utsolgte Solo Patience-turneen, som nylig ble viet en egen artikkel i amerikanske Rolling Stone Magazine. 

I et utfordrende år for både publikum og bransje har Sondre Lerche stått frem som en av landets desidert mest kreative, arbeidsomme og vitale artister, både på plate og scene. Nå gleder Sondre og bandet seg til å avrunde Patience-året med ny musikk og helaftens konserter i Bergen, Trondheim, Ålesund og Oslo.

Anmeldelser av Patience (album):

"Hver eneste låt evner å sette forventninger som nesten uten unntak overgås"  – VG, 6/6

“Dette er utvilsomt et mesterverk.” – Musikknyheter, 10/10

“Med «Patience» går Sondre Lerche dypere inn i den nysgjerrige, eksistensielle søken som har resultert i en av Norges mest imponerende popkataloger”  – NRK, 5/6

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50