Susanne Sundfør (trio)

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Søndag 20. juni 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:30 21:00

ALDER

15 år - vergeordning for U15. Nedre aldersgrense 12 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

650 + billettavgift

Susanne Sundfør trio på Plenen søndag 20. juni!

En av vår tids største og mest betydningsfulle artister er endelig tilbake i Bergen.

Vi er mange som har fulgt Susanne Sundfør siden debuten i 2007, men artisten fra Haugesund slo for alvor gjennom internasjonalt da utgivelsen av hennes femte studioalbum «Ten Love Songs» i 2015 genererte rungende applaus fra både nasjonal og internasjonal musikkpresse – The Guardian ga albumet 5/5, og skrev at musikken bryter alle regler, samtidig som den rett og slett er forbløffende. 

På hennes femte studioalbum 'Music for People in Trouble' (2017) tok Sundfør en vending fra det elektroniske tilbake til røttene sine som en sanger-låtskriver. For fjerde gang på rad nådde albumet toppen av bestselgerlisten i Norge.

Vi ønsker hjertelig velkommen til det som kommer til å bli en fantastisk konsertopplevelse med Susanne Sundfør i trio-format. 

Om denne konserten

Velkommen til sommerkonsert på Plenen. I henhold til gjeldende retningslinjer for arrangementer legger vi opp til 600 sitteplasser fordelt på 3 kohorter a 200 sitteplasser. Billettene er unummererte, men dere vil få tilvist en sitteplass av vårt personell. Du velger selv kohort når du kjøper billett, forutsatt at det er tilgjengelige billetter. Det vil være mulig å komme like tett på scenen i alle kohortene. Man kan ikke omgås med hverandre på tvers av kohortene. Det er egne serverings- og toalettfasiliteter i hver kohort. Mer info om smittevern og annet vil bli tilsendt før konserten. 


VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50