The Dogs + Romskip

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 25. september 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

275 + billettavgift

Den deilige rockepakken The Dogs og Romskip på USF Verftet blir en fantastisk start på konsertopplevelser etter gjenåpning!

Nå er endelig dagen her! Regjeringen har varslet at Norge gjenåpner fra lørdag 25. september kl. 16.00!
Dette betyr altså at det nå ikke lenger er nødvendig med koronasertifikat, hurtigtester, avstand og kapasitetsbegrensinger på morgendagens konsert. FOR en lørdag vi har i vente på USF Verftet!

PS: Kristopher Schau har selv tatt på seg ansvaret for gjenåpningen i morgen før Romskip går på scenen. Vær ute i god tid!

Tider for kvelden:
19.00 Dørene åpner
19.40 Kristopher Schau gjenåpner landet
19.45 Romskip på scenen
20.45 The Dogs på scenen


The Dogs

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, er nok en gang ute på veien med nytt album. Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid til å spille i Bergen:

«Ja, herregud! Bergen er jo alltid en fryd. Og denne gangen LOVER vi å ha med nok kumlokk. Eneste byen der vi presterte kunststykket å gå tomme for lokk siste runde. Det skal ikke gjenta seg. Siste leveringa fra Ulefos har vi til og med fått spesialimpregnert ene og alene for dere, så det skal være mulig å bære med dere lokka gjennom regnet uten å ruste i stykker buekorpsdrakta. SÅ mye setter vi pris på bergenseren!»


Support: Romskip

Fullt hus, stor stemning og allsang var stikkordene fra Romskips utsolgte releasekonsert på Østre i januar 2020. Dagens Ungdom er navnet på deres siste EP og BTs anmelder kvitterte av med 6/6 hjerter og svært lovende ord:

"Romskip skaper på mesterlig vis dundrende stemning og energi som smitter. Låtene er som laget for at publikum skal skrike ut refrenget."

  

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50