Oslo Ess + The Dogs

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 14. november 2020

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

275 + billettavgift

Den enorme rockepakken Oslo Ess, The Dogs og Romskip innntar USF Verftet på ny dato!

Orientering til publikum: The Dogs-konserten på USF Verftet 21. mars utsettes til 14. november 2020. På en nye datoen får The Dogs og Romskip selskap av Oslo Ess. Les mer her »

To av Norges feteste rockeband slår seg sammen og fyrer av kuler og krutt på Verftet 14.november. OSLO ESS som fyller 10 år i år har bagen full av låter fra det nye albumet som  kommer til høsten, og for en kveld det blir! Bandet dobler opp med THE DOGS, som i november akkurat har kommet hjem fra sin Tysklandsturné og er spillekåte som bikkjer i løpetid! ROMSKIP gjør kvelden komplett – her er det bare å sette av kvelden - dette kan fort bli årets høydepunkt!


Oslo Ess

Et av Norges feteste rockeband, Oslo Ess, fyller 10 år i 2020 og har bagen full av nye låter og entusiasme på veien! Bandet som har toppet VG-lista, hatt 12 radiohits, spilt i hver eneste krok av dette langstrakte landet går løs på sitt tiende år med ny musikk og ubegrenset pågangsmot!


The Dogs

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, er nok en gang ute på veien med nytt album. Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid til å spille i Bergen:

«Ja, herregud! Bergen er jo alltid en fryd. Og denne gangen LOVER vi å ha med nok kumlokk. Eneste byen der vi presterte kunststykket å gå tomme for lokk siste runde. Det skal ikke gjenta seg. Siste leveringa fra Ulefos har vi til og med fått spesialimpregnert ene og alene for dere, så det skal være mulig å bære med dere lokka gjennom regnet uten å ruste i stykker buekorpsdrakta. SÅ mye setter vi pris på bergenseren!»


Support: Romskip

Fullt hus, stor stemning og allsang var stikkordene fra Romskips utsolgte releasekonsert på Østre tidligere i år. Dagens Ungdom er navnet på deres siste EP og BTs anmelder kvitterte av med 6/6 hjerter og svært lovende ord:

"Romskip skaper på mesterlig vis dundrende stemning og energi som smitter. Låtene er som laget for at publikum skal skrike ut refrenget."

 


 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50