Glenn Meling

Foto: Glenn Meling

The Dogs

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 21. mars 2020

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

275 + billettavgift

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, kommer nok en gang ut med nytt album på årets første mandag.

6. januar 2020 smeller de ut sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», og bare uker etterpå legger de ut på en massiv Norgesturnè. Det er derfor med STOR glede vi kan fortelle at de lørdag 21. mars nok en gang har valgt å legge turen innom oss på USF Verftet! Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid.

«Ja, herregud! Bergen er jo alltid en fryd. Og denne gangen LOVER vi å ha med nok kumlokk. Eneste byen der vi presterte kunststykket å gå tomme for lokk siste runde. Det skal ikke gjenta seg. Siste leveringa fra Ulefos har vi til og med fått spesialimpregnert ene og alene for dere, så det skal være mulig å bære med dere lokka gjennom regnet uten å ruste i stykker buekorpsdrakta. SÅ mye setter vi pris på bergenseren!»

Hold av datoen og kjøp billetter allerede nå! 


Support: Romskip

Det er en glede å melde at de nye bergensfavorittene i Romskip skal kickstarte kvelden og varme opp publikum før The Dogs inntar scenen på USF lørdag 21. mars!

Fullt hus, stor stemning og allsang var stikkordene fra Romskips utsolgte releasekonsert på Østre tidligere i år. Dagens Ungdom er navnet på deres siste EP og BTs anmelder kvitterte av med 6/6 hjerter og svært lovende ord:

"Romskip skaper på mesterlig vis dundrende stemning og energi som smitter. Låtene er som laget for at publikum skal skrike ut refrenget."

 


 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50