Jonathan Vivaas Kise

Foto: Jonathan Vivaas Kise

The Needs

STED

Landmark

DATO

Onsdag 13. november 2019

DØRENE ÅPNERTID

20:00 21:00

ALDER

20 år - vergeordning

PRIS

250 + billettavgift

The Needs slipper sitt debutalbum «You Need The Needs» fredag 6. september. Det skal feires med konsert!

Hva trenger du for å overleve? Primærbehov som mat, vann og tak over hodet, selvfølgelig – men er du som oss, er gitarbasert musikk med uimotståelige refrenger og enorme riff, helt der oppe med familie og en lønn man kan leve av. Det er her The Needs kommer inn i bildet. Du trenger – you need – The Needs. Norges nye power-pop-helter.

Dannet av Kvelertak-gitarist Maciek Ofstad, countryprins Bendik Brænne og Brænnes storebror og forhenværende vitenskapsmann Mattis, utgjør The Needs en sammensatt pakke av eventyrlyst og musikalske ferdigheter. Det stopper ikke der. Rytmeseksjon extraordinaire består av Honningbarna-trommis og backline-dykker Nils Jørgen Nilsen og Knut-Oscar Nymo fra leve-punkerne i Oslo Ess.

The Needs opptod på Tøyen i Oslo, en unormalt varm sommer da Maciek og Bendik stort sett satt på torget og drakk kaffe. Kalenderne var vidåpne i slagene mellom andre bandprosjekter, og noe måtte de jo finne på. Inspirert av strender, teite hunder og kjedsomheten som oppstår mellom turneer, har The Needs skapt et album som ikke slipper taket – fullt av blodfengende låter du ikke visste at du trengte. Attpåtil fremført av folk fra noen av de viktigste norske rockebandene de siste ti årene.

Som en cocktail av Teenage Fanclubs sommervibber, Replacements’ fandenivolskhet, Cheap Tricks stadiontrøkk og popsmartheten til (tidlig) Weezer, er The Needs ditt soundtrack for alle fremtidige sommerkvelder.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Landmark

Kapasitet: 220
Nettside
Aldersgrense: 20 år
Vergeordning Landmark
Foto: Nina Aldin Thune

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50