The Real Group

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Tirsdag 22. september 2020

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

450 + billettavgift (unummererte sitteplasser)

Den verdensberømte svenske vokalgruppen The Real Group gjør seg klar for Norgesturné.

Orientering til publikum: Konserten lørdag 14. mars ble føsrst flyttet til ny dato 22. september 2020. Den kan likevel ikke gjennomføres nå og konserten er avlyst. Det er åpnet for refusjon av billetter. Les mer her >>

Lørdag 14. mars 2020 kommer de til Bergen og USF Verftet. Gruppen har vært aktiv i mer enn 35 år og i 2019 har de spilt konserter blant annet i USA, Japan og Kina. Nå styres det mot mer klimavennlige turnéer der tog skal frakte dem rundt så langt det tar dem!

- Vi är bekymrade över hotet mot klimatet och vill göra vad vi kan för att minska vårt klimatavtryck genom att ta tåget till våra fans i Norge. Dessutom är det ett vackert sätt att färdas. Vi vill vara en positiv förändringskraft och därmed goda förebilder. Vi står inte bara beredda för en långsiktig insats för klimatet, utan förbereder oss nu med öppna armar att ta emot vår nya baryton Anton Forsberg, som kommer att ersätta Morten Vinther från och med våren 2020.

Med stemmene som eneste instrument har The Real Group skapt et helt eget musikalsk uttrykk i området mellom jazz, pop og svensk kor- og folkemusikk. Deres tidligere opptredener i Bergen har vært fantastiske og nå gleder vi oss til å få svenskene til byen igjen!


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50