Thomas Dybdahl

STED

Håkonshallen

DATO

Lørdag 7. desember 2019

DØRENE ÅPNERTID

20:30 21:00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

500 + billettavgift

Med bare stemmen og gitarene sine skal Thomas Dybdahl fortrylle publikum i Håkonshallen for tredje år på rad. En fin ny førjulstradisjon er etablert i Bergens mest spektakulære konsertsal.

“Rogalendingens forening av sterk lyrikk, stilrent lydbilde og den uimotståelige dynamikken har en tendens til å forføre publikum i senk. Når disse egenskapene i tillegg elegant blir fremført i ærverdige Håkonshallen, er det lite å sette fingeren på,” lød lovordene i Bergensavisens terningkast 5-anmeldelse av Dybdahls utsolgte konserter i Håkonshallen i 2017. Dybdahls album, All These Tings, fikk strålende mottakelse da det ble sluppet i 2018 og det ble trillet 5 på terningen i VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad. Dagbladet skrev om albumet: «Pur Vellyd Fra Dybdahl» og Morgenbladet meldte «I mine ører blir Dybdahl bare bedre og bedre». Det er en opplevelse å se Thomas Dybdahl alene med gitarer og han kommer til å skape magi i den ærverdige Håkonshallen for oss, torsdag den 5. desember.

Konserten kl. 18.00 er utsolgt, men det er fortsatt billetter igjen til konserten kl. 21.00. 

Bergen Live arrangerte for første gang konsert i Håkonshallen i 2016 med vikingprog-bandet Wardruna, som solgte ut to fulle hus. Suksessen ble fulgt opp på Bergenfest i 2017, hvor spesielt utvalgte artister ble presentert i det majestetiske rommet. Thomas Dybdahl solo i steinhallen er matchmaking på høyt akustisk nivå og en eksklusiv sjanse til å oppleve publikumsfavoritten i helt spesielle omgivelser. Håkonshallen er per dags dato ikke tilrettelagt for universell utforming. Vi ber derfor om at rullestolbrukere som skal på konsert tar kontakt med oss på forhånd. Rullestoler må bæres fra inngangsparti og opp i konsertsalen. Våre medarbeidere på konsertstedet vil være behjelpelige etter beste evne. Konserten er et samarbeid med Bymuséet i Bergen.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50