Thomas Dybdahl - Solo

STED

Håkonshallen

DATO

Fredag 3. desember 2021

DØRENE ÅPNERTID

19:15 20:00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

550 + billettavgift

Med sitt niende album «Fever» overrasker Dybdahl alle dem som forbinder artisten med sår melankoli. Her møter vi en “fri og leken Dybdahl”, melder Dagbladet. Vi gleder oss til å få oppleve både nytt og gammelt fra Thomas i Håkonshallen – en konsertsal som han kler bedre enn de fleste. Denne kvelden spiller Dybdahl i soloformat.

Orientering til publikum (23. november 2020): Konsertene 5. desember 2020 er utsatt til 3. desember 2021 grunnet restriksjoner for arrangementer i Bergen Kommune på planlagt dato i 2020. Info om billetter og refusjon vil snarest mulig bli sendt ut via e-post til alle registrerte billettkjøpere.

Konsert 1:
16.15 Dørene åpner
17.00 Konserten starter

Konsert 2:
19.15 Dørene åpner
20.00 Konserten starter

For som Stavanger Aftenblad skriver i sin anmeldelse: “Thomas Dybdahl har lagt fra seg melankolien og steget inn i et funky og soulfylt univers.” Det et nytt groove i musikken til Dybdahl denne gangen. “En nær perfekt soul-vandring” skriver Aftenposten. “Fri og leken Dybdahl”, melder Dagbladet.

Hva har skjedd?

Vel, for det første har Dybdahl reist hjem – bokstavelig talt, til sitt eget hjemmestudio i Sandnes, etter å ha laget flere plater i fornemme innspillingsstudioer med internasjonalt renommerte produsenter og medmusikanter.

Uten å behøve å bekymre seg for å kaste bort kostbar studiotid, begynte han å eksperimentere – blant annet ved å kople Telecasteren til en antikk, firespors Tandberg-opptaker – og lot instinktene styre arbeidet, med tanke på å komme opp med en single.

Snart ble det klart at en ny, musikalsk gullåre var avdekket. Kassegitaren ble lagt bort tidlig i skriveprosessen.

Albumet ble utgitt 13. mars via Petroleum Records – samme uke som Norge stengte ned. Vi gleder oss over at det nå endelig blir anledning til å høre den nye musikken live – i den unike konsertsalen Håkonshallen, som Dybdahl kler bedre enn de fleste.

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50