Tom McRae

KJØP BILLETT

Sitteplasser. Billetter i salg fra fredag 7. mai kl. 09.00.

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 11. oktober 2022

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

350 + billettavgift

Den britiske singer-songwriter Tom McRae kommer endelig tilbake til Bergen!

Britiske Tom McRae er etter 20 års konsertvirksomhet og åtte studioalbum blitt hyllet som en av verdens beste låtskrivere og en av vår tids mest underholdende og eminente artister. Det er derfor en stor glede å annonsere at han vender gitaren og den såre, store stemmen tilbake mot Bergen!

Siden debuten i 2000 har han gitt ut åtte studioalbum, tre live album og arbeidet med en rekke anerkjente artister, blant annet Blur, Tori Amos og Marianne Faithful. Hans niende studioalbum er skrevet sammen med walisiske Lowri Evans, som også er med som support på hele turnéen. Albumet kommer i mai 2021 og alle de tre første singlene har vært listet på radio i Storbritania. Det er knyttet store forventninger til den kommende platen. Vi gleder oss stort til å se Tom McRae i Bergen for fjerde gang når han nok en gang gjester Ole Bull Scene tirsdag 11. oktober 2022. 

Tom McRae har fått et velfortjent rykte som en veldig god live artist. Det være seg om han opptrer solo, trio, med fullt band eller med strykere. Hans tilstedeværelse og kontakt med publikum er veldig spesiell og selv med hans malankolske undertoner vil konsertene ofte oppleves som morsomme, inderlige og vakre!


Support: Lowri Evans

Americana/Roots singer songwriter Lowri Evans er med som support på hele turnéen til Tom McRae. 

Evans is like one of those rare gold nuggets, not often found, nestling within the Welsh valleys.
-Isthismusic.com


 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50