Trygve Skaug

STED

Håkonshallen

DATO

Torsdag 5. desember kl. 18.00 og 21.00

DØRENE ÅPNERTID

17:30 18:00

ALDER

Fri aldersgrense

PRIS

450 / 400 + billettavgift

Trygve Skaug gjentar suksessen, og drar i år for åttende gang på sin Seine Natt Desember-turné. Fjorårets turné ble utsolgt allerede før turnéstart. 

Platen, med samme navn, fra 2015 har høstet gode kritikker og har blitt betegnet som et tidløst og etterlengtet album i den store haugen av julemateriale.

Dette er en julekonsert uten glitter og glisende nisser. Skaug kombinerer sine nyskrevne julesanger, med klassisk julemusikk i ny musikalsk drakt.

Med gitarer, piano og underfundige dikt og historier, alene på podiet, klarer han å ta julen helt ned til kjernen av hva det handler om. 

Ta med julestresset ditt og veksle det inn i senkede skuldre og hvilepuls i den nære og varme julekonserten "Seine Natt Desember". 

Med på turneen har Skaug invitert med bistandsorganisasjonen Dear Sarena, som han selv har vært med å starte. Organisasjonen arbeider med skole og utdanning i verdens fattigste områder.

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50