Trygve Skaug

FÅ BILLETTER

Billetter i salg fra 14.05.21 kl. 12.00

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Søndag 13. juni 2021 kl. 16.00 og 20.00

DØRENE ÅPNERTID

14:30 20:00

ALDER

15 år - vergeordning for U15. Nedre aldersgrense 12 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

490/440 + billettavgift

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og heldigvis like mye inni det.

Trygve Skaug er en stor formidler som fremkaller latter så vel som tårer. En varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget til sammen over 180 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut fire diktsamlinger, og har vært landets mestselgende lyriker de siste to årene, i tillegg til å være en av de mest delte poetene på sosiale medier og ikke minst etterhvert en av Norges mestselgende artister. 

Om denne konserten

Velkommen til sommerkonsert på Plenen. I henhold til gjeldende retningslinjer for arrangementer legger vi opp til 600 sitteplasser fordelt på 3 kohorter a 200 sitteplasser. Billettene er unummererte, men dere vil få tilvist en sitteplass av vårt personell. Du velger selv kohort når du kjøper billett, forutsatt at det er tilgjengelige billetter. Det vil være mulig å komme like tett på scenen i alle kohortene. Man kan ikke omgås med hverandre på tvers av kohortene. Det er egne serverings- og toalettfasiliteter i hver kohort. Mer info om smittevern og annet vil bli tilsendt før konserten. 

Orientering til publikum med billett til den avlyste konserten i Forum

Dere har fått tilbud om å overføre billettene deres fra Forum til en av de nye konsertene på Plenen. Noen av dere har fått tilbud om å gå på den første konserten, mens andre har fått tilbud om å få på den andre konserten.


VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50