Veronica Maggio

STED

USF Verftet

DATO

16. & 17. november

DØRENE ÅPNERTID

19:00 TB

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

420 + billettavgift

OPPDATERT 05.11.2020: Grunnet smittevernrestriksjoner ble Veronica Maggio-konserten på USF Verftet 20. mars avlyst. Ny tentativ dato var 16. september 2020, men det var heller ikke mulig å gjennomføre konserten på dette tidspunktet. Det er nå klart at ny dato for konserten er 17. november 2021. Kjøpte billetter gjelder for ny dato. Dersom ny dato ikke passer for deg kan billetten refunderes på utsalgsstedet innen 5. januar 2021. Les mer her »

Bli den første som blir varslet dersom det skulle åpne seg flere konsertbilletter til Veronica Maggio. Meld din interesse her: https://a.pgtb.me/Z2B4n

Siden debuten i 2006 har Veronica Maggio blitt hyllet av journalister og fans, vunnet det som er av priser og oppnådd en utrolig kommersiell suksess med sine fem kritikerroste album. Med utallige platinaalbum og over 800 millioner streams er hun utvilsomet en av Sveriges absolutt største og mest populære popartister.

I vår ga Veronica først ut singelen "Kurt Cobain" og deretter "Tillfälligheter" fra det nye og sjette studioalbumet "Fiender är tråkigt". Singlene ble raskt favoritter blant fansen og er til dags dato streamet mer enn 30 millioner ganger. Før sommeren fikk Veronica også muligheten til å samarbeide med den populære gruppen Hov1 på deres singel "Hornstullsstrand" som endte opp som nummer 1 på Spotify.

Veronica startet sommerturnéen sin med å spille tre kvelder på rad på Gröna Lund i Stockholm, noe som aldri før har blitt gjort i moderne tid. I løpet av de tre magiske kveldene kom hele 51 000 mennesker, noe som er ny publikumsrekord for Gröna Lund. Louis Armstrong sin konsert i 1962 hadde den gamle rekorden med 35 000 besøkende.

I tillegg til albumet, ble det også sluppet en kortfilm 27. september med samme tittel, regissert av Måns Nyman og skrevet sammen av Nyman og Veronica. Kortfilmen er satt til Gotland og er en Bonnie og Clyde-inspirert historie med Veronica i hovedrollen.

Fiender är Tråkigt består av 10 sanger, alle skrevet av Veronica sammen med Jocke Berg, Simon Hassle og Agrin Rahmani, som har vært involvert gjennom hele albumprosessen.


Support: Sval

Sval Rosenløw Eeg (21) har tross sin unge alder vært artist i snart ti år. Hennes norske slager “Trenger deg” (2011) introduserte henne for hele Norge, og allerede da var det klart at Sval hadde en helt særegen stemme og stil. Popalbumet “Mellom oss” fra 2015 som inneholdt P3-favorittene “Tidsfrist” og “Plan B" ble svært godt mottatt, men det var da hun byttet til engelsk og slapp EP’en “Young Alien” i 2018 at Sval for alvor fant seg selv som artist, et lite stykke til venstre for den brede, kommersielle popen - men alltid med fengende refrenger. “Breathe Easy” og “Something” havnet igjen i god rotasjon hos P3. Med over 300 000 månedlige lyttere i Spotify over hele verden, er Sval for alvor i gang med å etablere seg på popscenen. Sval er et sjeldent låtskriver- og sangtalent som stadig utvikler seg. 20-åringen jobber nå med musikken på heltid, og har jobbet med materiale både i Norge og LA de siste to årene. Sval sparker i gang året med support-turné for selveste Veronica Maggio i mars, og årets første låt er rett rundt hjørnet…


 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50