Vin & Rap

STED

Snekkerbrakken

DATO

Torsdag 8. oktober 2020

DØRENE ÅPNERTID

17:30 18:00

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

Verdens første Vin & Rap-smaking. Veldig sjeldent. Historisk.

Dette er smaken av vin og rap. 100% ekte, 100% rett i nebbet, 100% kultur, 100% mat i butikken.

Orientering til publikum: Som et forebyggende tiltak mot smittespredning av koronaviruset er Vin & Rap i Snekkerbrakken flyttet fra 30. april til 8. oktober. Kjøpte billetter kan benyttes til ny dato. Mer info >>

Vin & Rap gir deg en unik mulighet til et autentisk innblikk i moderne konsum av vin & rap. Bli innviet i det eksklusive selskap ved å lære hvordan biodynamisk vin & grensesprengende rap nytes i overraskende og leskende kombinasjoner.

Vin & Rap kommer med følgende kommentar til konseptet: 

"De aller groveste vinene lages ikkje bare av druer. Vi tar dokker med på en reise du aldri vil glemme igjennom perler fra hele verdens utvalg av både vin og rap med et svært ekstraordinert kortreist innslag."

Vin & Rap er et talkshow om biodynamisk vin & rap hvor Ask Salomonsen og Aron Eskeland fra YoGuttene intervjuer norske rap-artister over biodynamisk vin. Konseptet finner vanligvis sted på naturvinsjappen Brutus i Oslo. Smakingen i Snekkerbrakken blir første gang Ask & Aron inviterer med seg publikum til å smake på vin & rap sammen med programledere og gjester. Det blir en fest for ganen og for øregangene.


Vinsmaking - Vin & Rap

Vi starter med en velkomst og småmatsbuffet kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.

Smakingen er ledet av den anerkjente rap- og vinkjennerne Aron & Ask med spesielle gjester. Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin og god rap.

Velkommen!VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50