Viner fra Sør-Afrika

STED

Snekkerbrakken

DATO

Onsdag 18. november 2020

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

Orientering til publikum: Arrangementet er flyttet fra 27. mai pga. smitteverntiltak for å minimere spredningen av Covid-19. Kjøpte billetter kan benyttes på ny dato. Les mer >>

Vin fra Sør-Afrika er i vinden som aldri før, og landet produserer nå det som kanskje er de mest interessante nye vinene som er på markedet. Omstillingen etter Apartheid har tatt tid, og nå begynner man å se resultatet fra de førstegenerasjons unge gründerne som startet med vinproduksjon rundt 2010.

Kvaliteten og utvalget i Norge har aldri vært bedre, og på denne smakingen får du prøve unike viner fra ulike områder i landet.

Ove Kvalheim er vinansvarlig hos importselskapet Unico Real Wines – Norges ledende importselskap av bærekraftige viner. Her importeres det viner fra «klassiske» områder, men hovedfokuset er viner fra steder litt utenfor allfarvei og andre kontinenter enn Europa.

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50