Vinsmaking - Perler fra Italia

STED

Snekkerbrakken

DATO

Torsdag 24. oktober 2019

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

595 + billettavgift

Italia har mye mer å tilby enn Barolo og Chianti. Bli med på en reise gjennom Bel Paese og opplev mangfoldet som vinnasjonen Italia har å by på!

Det støvelformede landet Italia består av et mangfold regioner som hver har sine druer og sine tradisjoner omkring produksjon av vin. Denne kvelden skal vi ikke begrense oss til Toscana og Piemonte, men legge ut på en landeveisreise hvor du kommer til å få smake spennende viner fra mindre kjente regioner.

Gled deg til å få smake viner fra nye områder og produsenter i Italia som forhåpentligvis kommer til å overraske og begeistre. Smakingen er ledet av den anerkjente sommelieren Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen.


Vinsmaking - Perler fra Italia

Vi starter med en velkomst og småmatsbuffet kl. 17.30.

Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.

Smakingen er ledet av den anerkjente sommelieren Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen. Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.

Velkommen!


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50