Vinsmaking - Vulkanske viner

UTSOLGT

Billetter i salg fra 15. desember kl. 12.00

STED

Snekkerbrakken

DATO

Onsdag 9. & torsdag 10. juni

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

695 + billettavgift

Vulkaner har – på godt og vondt – alltid vært en viktig del av menneskets forståelseshorisont. Denne kvelden ønsker vi velkommen til en eksplosiv smaking med fokus på vulkanske viner.

Arrangementene er utsatt fra 14. & 15. april til 9. & 10. juni. Kjøpte billetter til 14. april gjelder til 9. juni. Kjøpte billetter til 15. april gjelder til 10. juni. Sesongkortholdere skal delta på smakingen 9. juni. Mer info her >>

Hva smaker en vulkan? Ærefrykt, respekt for naturens suverenitet, menneskets sårbarhet, planetens historie, geologi, geografi? Et glass med vulkansk vin kan gi svært spennende assosiasjoner.

Vulkansk jordsmonn er meget rikt på næring, noe som gir en perfekt mulighet til å dyrke druer av høy kvalitet. Denne kvelden skal vi reise verden rundt og smake på viner som har det til felles at druene er dyrket frem i vulkansk jordsmonn.

Vi skal fra Kanariøyene til Sicilia, fra Oregon til Santorini – vi skal smake 6 viner som skal vise hvordan de forskjellige druene reager på dette næringsrike og unike jordsmonnet.


Vinsmaking - Vulkanske viner

Vi starter med en velkomst og noe å bite i kl. 17.30.
Sittende vinsmaking starter kl. 18.00.
Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.

Smakingen er ledet av den anerkjente sommelieren Francesco Marzola fra Park Hotel Vossevangen. Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for god vin.

Velkommen!


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50