Volbeat

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Tirsdag 7. juni 2022

DØRENE ÅPNERTID

18:00 TBA

ALDER

18 år - vergeordning for U18. Nedre aldersgrense 15 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

1000 / 700 + billettavgift

Volbeat tar med seg special guests Dropkick Murphys og Bergens egne rockekonger Audrey Horne til en energisk kraftkveld på Koengen 7. juni 2022!

// OPPDATERING 10. MAI 2021 //

Volbeat-konserten på Koengen i sommer kan dessverre ikke gjennomføres grunnet gjeldende restriksjoner for store arrangementer. Vi har satt opp ny konsert med Volbeat på Koengen 7. juni 2022. Kjøpte billetter kan benyttes til ny dato i 2022 eller refunderes dersom ikke ny dato passer. LES MER HER>>

---
Volbeat fortsetter å levere sin karakteristiske, punkete psychobilly-rock’n’roll til fansens store glede. Det populære bandet har solgt til platina en rekke ganger, og er for tiden aktuelle med sitt syvende studioalbum, «Rewind, Replay, Rebound». I kjølvannet av det eksplosive albumet legger de ut på en omfattende verdensturné.

Sist gang Volbeat spilte i Bergen var i 2016 for et utsolgt Plenen på Bergenhus Festning. Når de populære danske rockerne nå returnerer til vestlandshovedstaden er det for å spille på byens storstue Koengen, hvor legendariske rockeband som Metallica, Iron Maiden, KISS og Rammstein har spilt for fulle hus tidligere. 

Vokalist Michael Poulsen sier følgende om «Rewind, Replay, Rebound»:

The whole point for us going into the studio, is because you still have something to prove — not just for the fans, but mostly for yourself. We would not be able to do this record if it wasn’t for the work we have done in the past. No matter how old the band gets or how many records we do, there is always going to be that signature sound.

Volbeat-eventyret startet i København i 2001, og siden den gang har kvartetten blitt et av de ledende bandene i hard rock-sjangeren. De har turnert verden over og åpnet for legender som Metallica, Motörhead og Slipknot. Volbeat har vunnet en rekke priser og vært nominert til Grammy i kategorien «Best Metal Performance».


Very special guests: Dropkick Murphys

Endelig skal vi få oppleve legendene i Dropkick Murphys i Bergen! Et av tidenes liveband er invitert med som Volbeats very special guests på Koengen til sommeren. Dette blir bandets første konsert i Bergen.

Gjør deg klar for en energisk konsert badet i irsk folk-rock og energisk punk-rock!


Support: Audrey Horne

I mer enn 15 år har Bergens egne rockekonger Audrey Horne gjort Rocke-Norge til et bedre sted å være. Bandet har helt siden debutenplaten «No Hay Banda» i 2005 gravd ut sin egen sjangermessige nisje her til lands. Det handler om mye energi, svart humor og de beste rockeriffene man kan fore øregangene med.

Audrey Hornes glimrende og deilige rock funker som bare juling på stereoanlegget, men det er i konsertformatet at den gnistrende kjemien til Audrey Horne virkelig eksploderer og at bandet er i sitt rette element! Liker du Led Zeppelin, Alice in Chains, Thin Lizzy, Soundgarden og Iron Maiden, så er du på plass når de guttene sparker i gang kvelden på Koengen 8. juni 2021!


 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50