Volbeat

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Tirsdag 8. juni 2021

DØRENE ÅPNERTID

18:00 TBA

ALDER

18 år - vergeordning for U18. Nedre aldersgrense 15 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

1000 / 700 + billettavgift

Volbeat har nådd nye kreative høyder med det hardtslående albumet «Rewind, Replay, Rebound», som gikk rett inn på 3. plass på VG-listen i Norge. Med et smekk utsolgt Plenen i 2016 friskt i minnet returnerer Volbeat til Bergenhus Festning 8. juni 2021 for å møte fansen på byens storstue - Koengen! 

Orientering til publikum: Konserten skulle opprinnelig bli avholdt 22. juli 2020, men ble avlyst grunnet arrangementsforbudet. Men vi har nå lykkes å sette opp ny konsert med Volbeat 8. juni 2021. Kjøpte billetter gjelder og det er åpnet for refusjon. Mer info her >>

Volbeat fortsetter å levere sin karakteristiske, punkete psychobilly-rock’n’roll til fansens store glede. Det populære bandet har solgt til platina en rekke ganger, og er for tiden aktuelle med sitt syvende studioalbum, «Rewind, Replay, Rebound». I kjølvannet av det eksplosive albumet legger de ut på en omfattende verdensturné.

Sist gang Volbeat spilte i Bergen var i 2016 for et utsolgt Plenen på Bergenhus Festning. Når de populære danske rockerne nå returnerer til vestlandshovedstaden er det for å spille på byens storstue Koengen, hvor legendariske rockeband som Metallica, Iron Maiden, KISS og Rammstein har spilt for fulle hus tidligere. 

Vokalist Michael Poulsen sier følgende om «Rewind, Replay, Rebound»:

The whole point for us going into the studio, is because you still have something to prove — not just for the fans, but mostly for yourself. We would not be able to do this record if it wasn’t for the work we have done in the past. No matter how old the band gets or how many records we do, there is always going to be that signature sound.

Volbeat-eventyret startet i København i 2001, og siden den gang har kvartetten blitt et av de ledende bandene i hard rock-sjangeren. De har turnert verden over og åpnet for legender som Metallica, Motörhead og Slipknot. Volbeat har vunnet en rekke priser og vært nominert til Grammy i kategorien «Best Metal Performance».

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50