Wilco

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 7. september 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

550 + billettavgift

Kritikerfavorittene Wilco til Bergen i september!

Etter nesten to år uten turnering skal nå et av 2000-tallets mest kritikerroste og elskede band endelig ut på Europaturné igjen. Wilco besøkte Bergen for aller første gang da de gjestet Bergenfest i 2016. Lørdag 7. september kommer endelig Jeff Tweedy & co tilbake til byen og denne gang kan de oppleves på USF Verftet!

Wilcos album Yankee Hotel Foxtrot fra 2002 er en av de svært få utgivelsene som noensinne har levd opp til karakteren 10 av 10 hos smaksdommeren Pitchfork. Frontmann Jeff Tweedy og hans kompanjonger leverte en herlig utendørskonsert på Bergenfest i 2016. Det var det aller første møtet Bergen fikk med Wilco, selv om alternativcountry-bautaen Wilco har holdt det gående helt siden 1994. Bandet har utvilsomt tålt tidens tann, og aldri vært redd for å utfordre både seg selv og sine fans. 

Vi gleder oss til å se og høre klassikere som Jesus, etc., Heavy Metal Drummer, I Must Be High, Outtasite (Outta Mind) og I Am Trying To Break Your Heart. For å nevne noen. For det er mange godbiter. Veldig mange!


Support: Spiral Stairs

Spiral Stairs blir med som support når Wilco kommer til Bergen og USF Verftet. Spiral Stairs er soloprosjektet til Scott Kannberg, som er mest kjent som en av grunnleggerne av indie-rock bandet Pavement. Hans ferske nye album “We Wanna Be Hyp-No-Tized” kom i slutten av mars og har fått fine tilbakemeldinger over hele linjen!


 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50