Morgen Hill-Murphy

Foto: Morgen Hill-Murphy

Aurora

STED

USF Verftet

DATO

Tors 28. & fre 29. mars 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

400 / 350 + billettavgift

Billettene til AURORA-konserten på USF Verftet 28. mars er nå utsolgt og det minker kraftig på ledige billetter til ekstrakonserten fredag 29. mars!

AURORA er definitivt tilbake, tydelig og med en klar retning. Det nye albumet "Infections Of A Different Kind – Step 1" er lyden av selvtillit, farger og intrige - gled deg til å høre det live!

“Den gir en dypere forståelse av hvem jeg er og hva jeg vil musikken skal gjøre. Denne platen har vært veldig gøy å lage og jeg har følt meg veldig tilfredsstilt som låtskriver og produsent”, forklarer Aurora om albumet. “Det handler om de mange, mange sidene ved det å være menneske. Om hvordan vi sårer og elsker. Det handler om å først være en kriger for deg selv slik at du kan bli en kriger for de som ikke enda har blitt det”

De nye sangene – spilt inn i studioet La Fabrique i Sør-Frankrike – spenner tematisk fra det personlige til det politiske, med alt fra tragedie historier om kjærlighet og død til miljøvern og andre politiske ståpunkt på menyen.

 “Jeg tror det er bra for oss. Å være litt sinte. Et type sinne som holder deg våken og som minner deg på den kraften du bærer i deg.”

Platen er produsert av AURORA med hjelp av den norske Askjell Solstrand (Depresno, Askjell) og den britiske duoen MyRiot [London Grammar, Rae Morris]. Blant de som er med på å forme hennes særegne, fortryllende sound er Trondheim Symfoniorkester, Florence and the Machine-harpist Ruth Potter, en cellokvartett og det 32 mann sterke Oslo Fagottkor. “De er spektakulære,”, skryter hun av ensemblet, som er med på låten Churchyard og «It happened quiet”. “Energien de har er utrolig, den er så levende og fri og lykkelig.  De er også et av de flinkeste kor jeg noen gang har hørt. Jeg elsker dem!”

AURORA balanserer det glatte med det røffe. Med over 200 millioner streams og over 500 000 solgte eksemplarer av debutalbumet ‘All My Demons Greeting Me As A Friend’ fra 2016 er AURORA klar for neste kapittel. Med utsolgt konseert på Bastionen og headlinerslots på de største festivalene i landet er det lett å glemme at Aurora fremdeles bare er 22 år gammel.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50