Dagny

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Lørdag 3. mars 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning. Min. 15 år

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

320 / 270 + billettavgift

Det er ikke mange artister som har like mye popteft, utstråling og stemme som Dagny. Disse uslåelige trekkene har banet vei for henne på listene med singler som «Backbeat», «Fool’s Gold» og «Wearing Nothing» og etablert henne som en av landets store nye popyndlinger. Nå legger hun ut på turné!

Etterspørselen et stor, og Dagny har den siste tiden turnert hyppig, samtidig som hun har jobbet med ny musikk. «Wearing Nothing» ble et populært lydspor denne sommeren, og Dagny har hatt det travelt med å spille på Norges største festivaler.

Nå er Dagny aktuell med den nye singelen «Love You Like That», som er hennes første kjærlighetslåt. «Dagny has consistently released perfect pop songs since she debuted but this may be the most perfect of them all.», skiver MTV. NRK P3 er også meget begeistret, og beskriver låta som «Først og fremst pirrende, dernest romantisk.»

For tiden er Dagny på en storslått USA-turné som support for LANY, men i februar og mars 2018 er det hjemlandet som står for tur. Det er bare å glede seg til 7 kvelder fulle av popmagi fra den sjarmerende og talentfulle artisten!

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: post@usfverftet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50