Fever Ray

STED

USF Verftet

DATO

Mandag 2. april 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

500 + billettavgift

Spektakulære Fever Ray er tilbake etter åtte års opphold! Karin Dreijer Andersson spiller sin første konsert i Bergen.

Karin Dreijer Andersson har hatt stor suksess som den ene halvdelen av den svenske elektronika duoen The Knife, og i 2009 slapp hun sitt selvtitulerte debutalbum under artistnavnet Fever Ray. Albumet var en stor suksess verden over, og her hjemme i Skandinavia.

I 2009 headlinet Fever Ray Øyafestivalen med en tåkedal av scenerøyk og blinkende lamper. Senere samme år spilte de sine avskjedskonserter. Konserten i Oslo måtte grunnet stor etterspørsel flyttes fra Rockefeller til Sentrum Scene.

Karin Dreijer Andersson er også godt kjentfor samarbeidet med den norske elektronikaduoen Röyksopp, hvor hun har bidratt med vokal på låtene «What Else Is There», «This Must Be It» og «Tricky Tricky».

Nå har Fever Ray hatt pause på lange 8 år, til fordel for album, turné og oppsetning av en darwinistisk miniopera med The Knife. Men denne høsten er hun tilbake. Først med singelen «To The Moon And Back» og deretter albumet ”Plunge”, som har fått fans og anmeldere ekstatiske. 

Alle som har et forhold til Dreijer Andersson eller Fever Ray vet at dette blir et show helt utenom det vanlige. Vi gleder oss enormt. 

 

 

 

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50