Foo Fighters

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Torsdag 27. juni 2019

DØRENE ÅPNERTID

17:00 17:45

ALDER

15 år - vergeordning for U15

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

990 (Hovedområdet) / 1240 (Front Field, First Access) + billettavgift

Foo Fighters kommer tilbake til Europa! Det legendariske rockebandet spiller sin eneste konsert i Norge i 2019 på Bergenhus Festning – Koengen!

Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear og Rami Jaffee fortsetter å selge ut stadioner og arenaer verden over. Det elleville liveshowet som Foo Fighters er på veien med beskrives av Rolling Stone som: “explosive and euphoric… wild and combustible at the place where Grohl’s love for punk and classic rock coalesce into something raging and tuneful… a show of enthusiasm that has grown over decades”. Til sommeren får følgende arenaer i Europa oppleve det gigantiske rockesirkuset:

Der turnéåret 2017 tok utrettelige Foo Fighters med på en reise fra Reykjavik til Las Vegas, startet 2018 med stadionturné i Australia og New Zealand og fortsatte med tre timer lange rockemaratoner på noen av verdens mest prestisjetunge arenaer: blant annet Madison Square Garden, Fenway Park i Boston, Wrigley Field i Chicago og London Stadium. Det ble også et gjensyn med Ullevi Stadium i Gothenburg— som var åsted for ulykken som ga navn til Foo Fighters’ Broken Leg Tour (2015).

2018 ble også andreåret for Foo Fighters’ egen CalJam-festival. CalJam '18 overgikk debutåret med en all-hits headlinerkonsert med Foo Fighters, en sjelden Iggy Pop-gjenforening med hans Joshua Homme-frontede Post Pop Depression-band, samt en hyllest til Nirvana hvor Krist Novoselic, Dave Grohl and Pat Smear ble gjenforent på scenen, og hvor Joan Jett, Brody Dalle fra the Distillers og John McCauley fra Deer Tick bidro til feiringen av det legendariske grungebandet.


Special guests: Kvelertak

Det er snart 10 år siden folk først ble slått i bakken av dette livemonsteret på en scene, men bandet har aldri sluttet å levere energiske show og slå folk i bakken. Dave Grohl er selvutnevnt fan og det er da helt naturlig at når han tar med seg bandet sitt til Norge, så skal Kvelertak være med å dele scene.
PS: Konserten i sommer blir første gang Bergen får se Kvelertak frontet av sin nye vokalist Ivar Nikolaisen. 


Special guests: Frank Carter & The Rattlesnakes

Om man skal diskutere karismatiske og talentfulle frontmenn i nyere tid, så er det ingen tvil om at den rødhårete og erkebritiske, forhenværende Gallows-vokalisten, Frank Carter, får innpass høyt på listen. Frank Carter & The Rattlesnakes besøkte Bergen sist i mars 2018. Da fikk de et utsolgt Garage til å ta helt fullstendig av og svetten rant fra taket i den legendariske kjelleren. 


Planlagte tider for arrangementet:
17.00 Portene åpner
17.45 Frank Carter & The Rattlesnakes på scenen
19.00 Kvelertak på scenen
20.30 Foo Fighters på scenen
Slutt ca kl. 23.00

Konserten på Bergenhus Festning – Koengen presenteres av Live Nation & Bergen Live.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50