Marthe Wang

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 8. september 2020

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 + billettavgift

Bli med på releasekonsert med Marthe Wang!

Orientering til publikum: Konserten med Marthe Wang på Ole Bull Scene er utsatt til 8. september 2020. Kjøpte billetter kan benyttes på ny dato. Mer info her ».

Marthe Wang slapp debutalbumet sitt i 2017 til strålende tilbakemeldinger fra publikum, musikkanmeldere og artistkolleger. Nå er hun tilbake med ny musikk og hennes kommende andrealbum «Bakkekontakt» slippes 17. april. For å feire inntar hun tre storbyer for å spille releasekonsert sammen med bandet sitt.

Marthe har allerede bevist at hun er et sjeldent låtskrivertalent. Med hennes bergenske tekster og klokkeklare, varme stemme berører hun lytterne sine på sjeldent vis. Første singel fra «Bakkekontakt» fikk vi allerede i november med låten «No sier eg adjø» som er listet på NRKP1.

På de kommende konsertene vil publikum få høre helt nye låtperler, samt favorittene fra hennes kritikerroste debutalbum «Ut og se noe annet». Mest av alt ser hun frem til å presentere sine splitter nye låter live for publikum.

«Endelig kan jeg trå ut av skrive- og studioboblen og innta Lille Ole Bull. Gleder meg sånn til å få møte publikum og synge de nye historiene og tekstene mine! Ekstra stas blir det å komme hjem og spille på hjemmebane i Bergen!», sier Marthe.

«Hun kan bli hele Norges favorittartist» skrev Dagens Næringsliv om hennes debutalbum «Ut og se noe annet». Siden har Marthe blant annet blitt nominert til Spellemannprisen, mottatt både Tekstforfatterfondets Lyspunktpris og TONO sin gjeve EDVARD-pris. Debutsingelen «Til deg» varmet hele det norske folks hjerter som fjorårets TV-aksjonslåt. Den fikk også høy rotasjon på radio og hun gjorde flere TV-opptredener.
 

Det vil bli unummererte sitteplasser for alle. 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50