Francesca Allen

Foto: Francesca Allen

Sigrid

STED

Bergenhus Festning

DATO

Fredag 16. august 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 21:00

ALDER

15 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

500 / 450 + billettavgift

Sigrid har tatt steget fra å være Norges nye popsensasjon til å bli en av de store musikksnakkisene verden over. Til sommeren vender hun tilbake til Bergen for å spille det som blir hennes største enkeltkonsert på norsk jord noensinne!

Sigrid har blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, som tidligere er vunnet av bl.a. Adele og Sam Smith, strømmetallene hennes er tredoblet på mindre enn ett år og hun er til stadighet å se på verdens største TV-show og festivalscener. Den kommende tiden skal hun blant annet på turné med Maroon 5 og George Ezra, før hun vender tilbake til hjemlandet for å spille et knippe utvalgte konserter.

Sigrid er noe helt eget, både som låtskriver og på scenen foran et stadig større publikum. Aller størst i Sigrids korte karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding. Hun er også å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017» og «10 pop stars to watch in 2018».

Spotify-følgerene hennes har tredoblet siden begynnelsen av 2018, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner globalt. Sigrid kommer utvilsomt til å fortsette hennes fremvekst med sin nye, slagkraftige singel «Sucker Punch», som hun blant annet har fremført på Jools Holland.

I 2017 ble debutsingelen «Don’t Kill My Vibe» kåret til årets beste låt av Dagbladet, NRK P3, Bergens Tidende og Dagsavisen. Med andre strålende låter, som «Plot Twist» og «Strangers», og uforglemmelige energiske konserter og opptredener på store TV-show har også internasjonal musikkpresse omfavnet den unge banebrytende popstjernen fra Ålesund.

Sigrid var nominert til intet mindre enn tre priser på P3 Gull 2017, hvor hun vant prisen for «Beste Nykommer». Hun ble også nominert til Spellemann 2017 i hele tre kategorier: Årets nykommer, Årets popsolist og Årets låt. Hun vant tilslutt Spellemann for «Årets Nykommer».

I 2017 opptrådte hun på Nobels Fredspriskonsert, og de siste somrene har Sigrid spilt på en rekke norske festivaler, som Bergenfest, Slottsfjell, Øyafestivalen, Trænafestivalen, Skral, Vinjerock og Pstereo – for å nevne noen. I utlandet har hun solgt ut en rekke konserter, og bl.a. var hun å se på Coachella.

 

 


Moyka

Da Monika Engeseth aka Moyka vokste opp i de dype skogene i Hallingdal, hadde hun drømmen, eller heller – overbevisningen - om at hun en dag skulle lage musikk. Men hun kunne ikke ha forutsett det intense, elektroniske landskapet hun senere kom til å skape for debut-EP-en sin. Nå er Moyka blitt en av de største snakkisene i musikk-Norge. Hennes elektroniske pop har bergtatt mange og med fantastiske opptredener på bransjefestivalene Vill Vill Vest og by:larm. Vi så hun på Bergenfest i juni og hun har virkelig vist at hun er verdt å følge godt med på fremover!ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning

Naturskjønn utendørsarena i Bergen sentrum.

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50