Magnus Skrede

Foto: Magnus Skrede

Juleminner

STED

Håkonshallen

DATO

Fredag 13. & søndag 15. desember

DØRENE ÅPNERTID

17:30 18:00

ALDER

Fri aldersgrense

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

550 / 500 + billettavgift

Herborg Kråkevik og Kåre Conradi inviterer til sanger og fortellinger om julen i Håkonshallen!

Det blir totalt fire konserter med Herborg og Kåre i Håkonshallen i 2019 - to konserter fredag 13. desember og to konserter søndag 15. desember.
​Tider for konsertene er som følger:

Konsert #1, fredag 13. desember:
17.30 Dørene åpner
18.00 Start konsert #1

Konsert #2, fredag 13. desember:
20.00 Dørene åpner
20.30 Start konsert #2

Konsert #3, søndag 15. desember:
15.00 Dørene åpner
15.30 Start konsert #1

Konsert #4, søndag 15. desember:
17.30 Dørene åpner
18.00 Start konsert #2

To av Norges mest folkekjære artister møtes denne julen for første gang på scenen. Sammen med sine fire musikere vil de ta publikum med på en reise i kjente og kjære melodier og tekster. Herborg og Kåre inviterer til en varm og humoristisk kveld med barndommens jul som ramme. Det er satt opp to konserter fredag 13. desember og to konserter søndag 15. desember.

Herborg Kråkevik har fått både komipriser og spellemannspriser. Hun har utmerket seg med store rolletolkninger og personlige portretter. Hennes artistiske register har blitt behørig applaudert av et usedvanlig samstemt kritikerkorps enten hun står på scenen med sine elleville parodier eller er såkalt seriøs skuespiller og sanger. Allsidigheten er hennes unike styrke og hun oppviser en bredde og musikalske referanser som gjør henne til en stor artist.

Kåre Conradi er en av våre fremste skuespillere på scene, TV og lerret. Han vant Wildenveyprisen i år for sin tolkning og formidling av litteratur og lyrikk. De siste årene har han spilt både Shakespeare og Ibsen i London og vunnet Heddaprisen for sin tolkning av Richard III på Nationaltheatret. Conradi har medvirket i flere serier for BBC og spiller nå tredje sesong av Netflix’ suksesserie Vikingane/Norsemen som går over hele verden. Conradi har fått strålende kritikker i London for sine tolkinger av Shakespeare, Fruen fra Havet og Lille Eyolf.

Unummererte sitteplasser.
Ingen servering.


VENUE

Håkonshallen

Håkonshallen ble reist på 1200-tallet som kongebolig og festsal. Nå er hallen et av landets viktigste historiske monumenter og mest unike konsertarenaer.
 

Kapasitet: 400 sittende
Webside
Telefon 55 30 80 30
Epost: post@bymuseet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50